Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед
Следствието за катастрофата на автобус на АМ „Струма“ е на много ранен етап. Засега се работи по две версии - човешка грешка или техническа неизправност, заяви директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов на брифинг на местопроизшествието.
Oще по темата

Жертвите са неразпознаваеми и ще бъдат идентифицирани по ДНК проби, които предстои да бъдат взети от съдебни лекари, каза директорът на Националната следствена служба.

Не познаваме подобен инцидент досега, каза Борислав Сарафов.

"Оцелели са седем души. Простата аритметика показва, че 45 са загинали", каза Сарафов.

По информацията, с която той разполага, автобусът е бил част от конвой от четири на същата фирма. Възможно е между автобусите да са се прекачвали пътници, още повече че преди катастрофата е имало почивка на бензиностанция малко преди произшествието.

"В автобуса е имало и 12 деца, сред тях и близнаци. Всички те са загинали. В момента се разпитват оцелелите, които са настанени в "Пирогов", но техните показания са следствена тайна", отбеляза Сарафов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Незнайко

преди 2 години

За съжаление няма да е последната и такива случаи само ще зачестяват в тези времена в които живеем. За да пътуваш зад граници трябва да си пълно ваксиниран и скоро с бустер... Този който кара автобуса (самолет, метро, тир дори лека кола) получава инфаркт вследствие на ваксините и останалото ще бъде само статистика....Според официални данни от УК в последните 6 месеца ваксинираните на възраст между 10 и 59 години умират два пъти по-често от неваксинираните - и това ще се ускори значително 12 седмици след като болшинството се бустерва...

64

Димитров

преди 2 години

Това ни е целата БГ работа:Пътен експерт: В този участък на "Струма" няма сериозни опасностиЕксперт: Това е невралгичен участък на "Струма", силно рисков

63

Тъпанар

преди 2 години

Нeгрaмoтнocт и прocтoтия!!!!!!Кaк мoжe нa мaгиcтрaлa нa зaвoй дa нaпрaвиш oтбивкa, нa кoятo oгрaничитeлнaтa мaнтинeлa дa e пo cрeдaтa нa плaтнoтo. Кaтo вcичкo нa тaзи тeритoрия!!!Жaлкo зa хoрaтa.

fallback