65

Незнайко

преди 2 години

За съжаление няма да е последната и такива случаи само ще зачестяват в тези времена в които живеем. За да пътуваш зад граници трябва да си пълно ваксиниран и скоро с бустер... Този който кара автобуса (самолет, метро, тир дори лека кола) получава инфаркт вследствие на ваксините и останалото ще бъде само статистика....Според официални данни от УК в последните 6 месеца ваксинираните на възраст между 10 и 59 години умират два пъти по-често от неваксинираните - и това ще се ускори значително 12 седмици след като болшинството се бустерва...

64

Димитров

преди 2 години

Това ни е целата БГ работа:Пътен експерт: В този участък на "Струма" няма сериозни опасностиЕксперт: Това е невралгичен участък на "Струма", силно рисков

63

Тъпанар

преди 2 години

Нeгрaмoтнocт и прocтoтия!!!!!!Кaк мoжe нa мaгиcтрaлa нa зaвoй дa нaпрaвиш oтбивкa, нa кoятo oгрaничитeлнaтa мaнтинeлa дa e пo cрeдaтa нa плaтнoтo. Кaтo вcичкo нa тaзи тeритoрия!!!Жaлкo зa хoрaтa.

62

Анонимен

преди 2 години

От ранни зори всички видове наши жалки медии тръбят за тази катастрофа, нонстоп!Само с това се занимават! Забравиха за корона кризата , за заразените ,за починалите За друго пък да не говорим.На мястото на трагедията се изсипаха мастити политичета, министърчета и министър-председателчета.И така сигурно цяла седмица поне ще бъде.А когато загинаха нашите в Охридското езеро, едва ли в измислената съседска страна медиите там са направили за тях такава олелия, да не говорим и за гаврата впоследствие

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонименмини с колата си върху мантинела със 100км/ч да видим дали няма да пламне

60

Пепи

преди 2 години

Грешката е на проектанта на магистралата . Маса време магистралата все едно е с три ленти . И изведнъж - чешмичка в крайна дясна лента . Пълно безумие . И ако и маркировката се е била изтъркала . На завой да махнеш едната лента и да я направиш място за почивка . Безумие .

59

Анонимен

преди 2 години

нито едното , грешката е в абсолютно безумната пърна инфраструктура, да сложиш отбивка на завой на магистрала преградена с мантинела граничи с ***

58

Анонимен

преди 2 години

И двете версии са възможни.Дано успеят да установят причината.

57

мдаа

преди 2 години

Такива екскурзии по принцип са шопинг турове и дали някой не е напазарувал евтини фойерверки от Турция и те да са се самовзривили в багажното на автобуса .

56

Анонимен

преди 2 години

В ДВА ЧАСА ПРЕЗ НОЩТА МАГИСТРАЛАТА Е КАТО ЧУДЕСЕН ТУНЕЛ - САМО СЛЕДВАШ СВЕТЛИНИТЕ НА ФАРОВЕТЕ И ПЕЙ СЪРЦЕ. НЯМА ДВИЖЕНИЕ, КОЕТО ДА ПРЕЧИ. КАРАЛ СЪМ В ТАКИВА УСЛОВИЯ ПО "ХЕМУС" НА 100 КМ САМО 2-3 ТИРА БЪЛЗЯТ ПО БАИРА. ЕДИНСТВЕННО СЛУЧАЕН ФАКТОР, КАТО ВНЕЗАПЕН ПОЖАР, КАТО ИЗНЕНАДВАЩ ФАКТОР МОЖЕ ДА СЪЗДАДЕ ЗАГУБА НА ОРИЕНТАЦИЯ.

55

do 62

преди 2 години

е как сме държава на ужаса?! онзи ден деса игра хоро на духова музика от радост, че ще продължава да живее на издръжка на тази държава!

54

Анонимен

преди 2 години

ИМАМЕ ВЗРИВ, АМА МАГИСТРАЛАТА ИМ ВИНОВНА НА БЕЗРОДНИЦИТЕ НА РР! МАРКИРОВКАТА ЛИ ПРЕДИЗВИКА ВЗРИВА? ИЛИ ТЕРЕНА? ОТГОВАРЯЙТЕ ДРУГАРИ ПРОФЕСОРИ!

53

Анонимен

преди 2 години

СТРАННИ СМЕ БУГАРИТЕ - КАТАСТРОФА, А ВЕДНАГА ТЪРСИМ ПРИЧИНАТА В НАС! ИМАМЕ ШОФЕР, ИМАМЕ БУС, НЕЯСНО ДАЛИ Е ИЗПРАВЕН, А ОБВИНЯВАМЕ КОСМОСА... В СТРЕМЕЖА СИ ДА ОМАСКАРИТЕ ГЕРБ ОМАСКАРЯВАТЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ЗА 1ВИ ПЪТ, ДРУГАРИ!

52

Анонимен

преди 2 години

Осветете магистралите и пътищата най-после !!!!

51

АЗЛК

преди 2 години

Нещо се чу, че в автобуса вероятно е имало пълни туби с гориво. Не ми се мисли, ако наистина е така.

50

...

преди 2 години

Държавата на ужасите сме. Вчера старчески дом, днес автобус с деца. Няма какво да се коментира. Закривай държавата, поне да няма от къде да се лапат пари от данъци и осигуровки. Всеки българин да се спасява на запад а тая територия да се направи като буферна зона за емигранти. Знам че звучи крайно, но това е, стигнахме тоталното дъно.

49

Експерт

преди 2 години

Няма версии ! Има възмездие за глупостта на суверена да избере отново злобен човек за пръв държавник ! Още много и по-страшни злини ще ни споходят! Глупостта на суверена ще се изкупи със страдание , другаре !

48

Анонимен

преди 2 години

Оставка на регионалния министър и всички от АПИ до един !!!

47

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Лошото идва внезапно.Загиналите са души като нас, Бог да ги прости и вечна им памет. Да не дава Господ никому лошо.

46

Анонимен

преди 2 години

не знам дали мястото позволява, но най-малкото, което държавата ни може да направи, е една голяма отбивка там, да се сложи паметник, параклис. да има къде семействата на жертвите да идват, паркират и да се прекланят пред паметта на загиналите. поне това дължим на събратята си. да не говорим какво разследване се налага - автобус с деца е идеално прикритие, с всички тези ислямисти, напълнили турция, кой знае какво са пренасяли на път към европа.