Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Общ преглед

Бул. Васил Левски около турското посолство е затворен, има и напрежение - момчета с маски и полицаи са в опасна близост.

Пред посолството се провежда протест срещу намесата на Анкара в изборите у нас, съобщават от Bulgaria ON AIR. Стигна се до сблъсъци между протестиращи и полиция.

Първоначално протестиращите бяха на отсрещния тротоар, но след това се приближиха към входа на посолството и започнаха да хвърлят домати по органите на реда.

Протестиращите се обявиха срещу евентуална турска намеса в изборите за президент у нас. Събралото се множество скандира "България над всичко" и нецензурни думи по адрес на турския президент и служителите на посолството.

Голяма част от центъра на София е затворена от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

383

браво гн президент

преди 2 години

Нека радев обяви война на турция и украйна едновременно . Това би било триумф на неговото управление.

382

Анонимен

преди 2 години

Турция наистина се меси в нашите избори. Турската държава накара изселниците да гласуват. Ако не беше така гласувалите щяха да са най-много 10-20000. Да ама СМСчета, набиване на канчетата на молитвите и др.похвати за направление и резултат се видя. Ай ся на втория тур да видим ще отиде ли някой.

381

Честито

преди 2 години

Понеже България е една страхотно стабилна и богата държава, можем да си позволим да забатачим допълнително бзинеса и да се вкараме в икономическа криза с Турция! Да се вдигнат лихвените проценти и цените още повече. Радев трябва да се спре! Че народът е *** и вземе да му повярва.

fallback