Снимка: БГНЕС
fallback
"Ниската избирателна активност, която видяхме през вчерашния ден се дължи на много фактори", обяви в ефира на Нова тв психологът д-р Велислава Донкина. 
Oще по темата
"Ваксините, пандемията, мерките - това са все неща, които ангажират активността ни. Българите като цяло не сме много активни обаче по темите, от които сме недоволни. Живеем в псевдокомфорт и добре познато страдание", обясни тя. 
 
Донкина отбеляза още, че българите изключително трудно се доверяват, причина за което вероятно е страхът около редица важни за страната ни теми като икономически показатели и инфлация. 
 
"На тези избори виждаме нова тенденция - гласуване на доверие към нови, непознати партийни лица, които обещават справяне с проблемите на база експертиза", допълни психологът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 2 години

Българина ще гладува и студува зимъска но ще е морално удовлетворен че свърши работата на една група олигарси да се настани на държавната трапеза вместо старта група олигарси. Шараните край нямат и вече се хващат даже само на блесна.

20

пияница мистик

преди 2 години

Напротив. Аз примерно съм много доволен, че булгаропитека си получи промяната :))) Сега като си плаща по новите, по-високи цени на всичко, поне ще е поне доволен, че Борисов го няма :)))))))))

19

Анонимен

преди 2 години

Чорапа ще ви помогне да се задоволите

fallback