21

Анонимен

преди 2 години

Българина ще гладува и студува зимъска но ще е морално удовлетворен че свърши работата на една група олигарси да се настани на държавната трапеза вместо старта група олигарси. Шараните край нямат и вече се хващат даже само на блесна.

20

пияница мистик

преди 2 години

Напротив. Аз примерно съм много доволен, че булгаропитека си получи промяната :))) Сега като си плаща по новите, по-високи цени на всичко, поне ще е поне доволен, че Борисов го няма :)))))))))

19

Анонимен

преди 2 години

Чорапа ще ви помогне да се задоволите

18

Котев

преди 2 години

Кой точно ще опандизят:- лекарската мафия или- строителната мафия или- фармацевтите или- бензинджиите или- застрахователите....Само празни приказки...ще наместят техните хора по възлови места и ...до там..този филм сме го гледали!

17

Анонимен

преди 2 години

Как да няма, повече от 30 години няма никаква справедливост в тая държава. Без работещ контролен орган, България ще стане едно гето в което нищо не става.

16

После

преди 2 години

се сърдите толупи като ви кажат, че сте най-простata нация на земята!! Ромеи и турци ви опредешят съдбата и държавната администрация!! После се оплаквате и мишкувате по ъглите! Гьон сурати!

15

Анонимен

преди 2 години

Ква е тая навалица обезсмаскарена? Не ги е срам да се развяват по Витошка без маски.

14

Асан

преди 2 години

Психопатка :)))

13

до 2

преди 2 години

"една Хърватска ни сложи в малкия си джоб..." Прав си приятелю, само че народът на Хърватска е с немско възпитание и въпреки евреина Тито, който беше зловещ диктатор, в Хърватска никога не е имало присъствие на крепостните мужици, за разлика от България, където крепостните налагаха пълно затъмнение за културата, достиженията на Западните технологии и живота в Свободния свят.Точно затова нашето население е политически неграмотно и дс-манипулирано, затова в България няма интелигенция... бг

12

Йехова Огъня Пояждащ

преди 2 години

Покайте се, докато е възможно!

11

Анонимен

преди 2 години

Важното е че брата на Мата Хари е удовлетворен и сладко спящия по корем тлъстак също.

10

Анонимен

преди 2 години

Мафията ГЕРБ-ДПС активира всичките си пом ия ри да плюват още несформираното правителство. Страх тресе Банкянския зайчарник.

9

Анонимен

преди 2 години

Не нужно да си психолог за да знаеш, че има крайна "неудовлетвореност" сред народа! Как може телето да е удовлетворено докато режат от него мръвки на живо

8

Ямболски цървул

преди 2 години

И като не се гласува какво ще се постигне? Още по- зле! После мрънкат,че ДПС били в парламента и че живота им бил труден! ЗАСПАЛИ АГНЕТА!

7

Анонимен

преди 2 години

За жалост, който и да ни възседне, все тая. Вирусът ще ни презследва до смърт и ще върви с всички политици. Обикновен грип. Да, изкарах го и не ме поучавайте и по-тежко е било.

6

Сет

преди 2 години

Не думай....ехаааа изказването на века.

5

До Хаха

преди 2 години

Ама наистина си Хаху

4

Анонимен

преди 2 години

ааааа - ней вярно туй - аз съ удовлетворих току що

3

Хаха

преди 2 години

Нормално е недоволството, Боко чворчето 12г. лъжеше как сме първи по всичко колко сме напред и т.н. Накрая какво стана, пак почна да се оправдава с комунистите, Радев, лошия матерял, лошите демократи ... и кой ли не още само и само той да не е виновен.В същото време реформи йок и на последни места по всичко ....

2

Анонимен

преди 2 години

Това не е нито общество а още по малко народ,една Хърватска ни сложиха в малкия си джоб и по работеща некорупционна съдебна система,и икономика и всичко..