Снимка: БГНЕС
fallback

Част от магистрала "Хемус" се е срутила. Става дума за участък от 600 метра, намиращ се край Търговище, информира вътрешният министър Бойко Рашков.

Той допълни, че насипната част се изгребва от тежки машини.

Oще по темата
Министърът припомни, че преди известно време бившият премиер Бойко Борисов е направил инспекция с главна цел този участък от магистралата.

"Дори тогава, по повод неговото посещение, ние в МВР получихме едно искане от Георги Георгиев от сдружение БОЕЦ да проверим дали Борисов не е извършил нарушение на Закона за движение по пътищата. Точно този участък, посетен от Борисов, сега се е срутил", уточни министърът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

124

Анонимен

преди 2 години

Вече трябва да го кръстят журналистите Лъжливото овчарче Рашков. Не само че няма срутване, ами е нарочно изровено от строителя, и не са 600 метра, а 40 метра. Рашков може да прави конкуренция на филма Кит.

123

Гост

преди 2 години

Ти кого защитаваш бе.Имах 4 камиона и много добре познавам пътищата в бг особено построените от тиквата.Например магистралата от Карнобат до Бургас 3 месеца след като беше построена на икона ми се накланя като ли че е спукана гума.А отсечката за Свиленград след дни се показа пръста от долу никакъв чакъл.В Германия се прави изкоп чакъл половин метър стоманобетон и тогава асфалт.Като не знаеш си трай.

122

хахахаха

преди 2 години

Както се разбра преди малко от инженера от Автомагистрали ЧМ,др.Рашков е излъгал за пореден път жестоко.

fallback