fallback
В събота вечерта беше нападнат офис на организация на хора с различна сексуална ориентация. Една жена беше ударена, а предмети и мебели изпочупени. Лидерът на националистите Боян Расате за първи път обяви в ефир своята версия за случилото се. 
 
"Всеки има право на мнение. Знаете, че живеем в една разградена държава, където всеки може да твърди всичко. В сегашната предизборна ситуация не бих искал да навлизам в подробности, за да не се тълкуват всички мои изказвания като предизборна кампания", заяви пред Bulgaria ON AIR Расате.
 
Той сподели мнението си, че същността на подобни организации е различна от официално заявената. 
 
"Ние сме против агресивното натрапване на различната сексуалност. Всеки има право да бъде такъв какъвто иска, никой няма право да му забранява това нещо - нито държавата, нито отделни личности, нито НПО. Получава се обаче обратното - НПО, които са финансирани от САЩ, ЕС чрез тези НПО насаждат тази различна, ненормална сексуалност. Даже излизат от рамките на хомосексуалните отношения, те навлизат в областта на педофилските отношения", обясни Боян Расте. 
 
"От кадрите, които бяха пуснати, видях, че има обърнати маси, някаква мебилировка. Не мисля, че това е болка за умиране. Болката е, когато хора с нечисти намерения посягат на душите на нашите деца, а кой какво прави зад стените на собственото си жилище - това е негов проблем", смята лидерът на БНС.
 
"Полицията ще има по-голяма яснота и тогава ще можем да обясним какво се е случило и защо се е случило. Ние имаме хора, които са присъствали на подобни срещи. Там 13-годишно момиче, което е дъщеря на наш член, е била склонявана към масови оргии, към педофилия с по-възрастни от нея мъже. От кадрите, които видяхме там, в този разбит Рейнбол хъб, забелязахте ли, че там има не едно легло?! Кой държи в офиса си легло, освен онзи, който го използва, разбира се", каза още той.
 
Расате показа и съобщения със заплахи за живота му, които е получил след акцията в събота вечерта.
 
Вижте повече във видеото.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

145

Koko

преди 2 години

Тоя ме кефи,колко е луд.Ще гласувам за него на изборите

144

Анонимен

преди 2 години

Тея и бой не може да ги оправи. Ужас. :D

143

Анонимен

преди 2 години

Това не е офис, а терен за *** оргии!

fallback