145

Koko

преди 2 години

Тоя ме кефи,колко е луд.Ще гласувам за него на изборите

144

Анонимен

преди 2 години

Тея и бой не може да ги оправи. Ужас. :D

143

Анонимен

преди 2 години

Това не е офис, а терен за *** оргии!

142

Анонимен

преди 2 години

РАСАТЕ И ХИТЛЕР БЯХА ПРАВИ!

141

Безнесмен

преди 2 години

Аз също имам легло в офиса си. Ела да ти покажа за какво го ползвам.

140

Затворник

преди 2 години

Расате да си приготви вазелина. Чакам го в централния. Ахахахахахахаха

139

Без емоции

преди 2 години

Такова изказване особено на политик не би трябвало да те остане ненаказано! Няма значение срещу кого и какво е .Защото в основата си е агресивно и базирано на омраза. Агресията никога не довела до нещо добро освен агресия. Има хиляди други начини.

138

Анонимен

преди 2 години

Той и да беше я убил щеше да получи условна присъда.Това е България,пълна анархия.Без значение какви са тези хора,те са там ,тук и живеят с нас.На мен много неща не ми харесват,но ги приемам.Ако не беше този агресор,нямаше да разбера че съществуват.България се разпада,няма я вече.Това не е държава.Държава без закони не е държава

137

За България

преди 2 години

До 169. Добре ,пич. Исках да защитя правото на всеки да се определя и да бъде такъв какъвто се чувства, без да бъде сочен с пръст или по- лошо. Педофили , които на 14 са ми предлагали секс си имаше и преди , и то не хомосексуални . Тях и аз не ги защитавам!

136

Анонимен

преди 2 години

Лошото на демокрацията е, че и такива доказани откачалки излизат наяве, защото обществото е достатъчно толерантно да търпи лудостта им. Особено преди избори и срещу солидно заплащане болестта им внезапно избуява.

135

Наистина за България

преди 2 години

До За България ... Аз съм хомосексуален мъж и много се радвам че ги ошамариха тези сороски слугинчета дето се представят за хомосексуални за да му прокарват пъклените планове . Хомосексуални е имало от както човек е излязал от прщерите и никога не е имало проблеми с хетеросексуалните... освен когато хомосексуалните САМИ не са си просили боя . Въртели са се около децата на хетеросексуалниуте , натрапвали са "различията си" облечени като пллашила с женски дрехи ....Бунтарчета с психични проблеми.

134

За България

преди 2 години

Аз съм хетеросексуален човек, но ми е изключително неприятна омразата към ЛГБТ общността. Айде всички различни да ги убием с камъни! Въпреки, че вече имаме възможност да сме свързани с целия свят , Българите не искаме да се променяме - друго си е голям мъжкар и да биеш жена си или проста кифла , чието най- важно нещо на света е как изглежда! Не ни трябват интелигентни и начетени хора , такива с различна ориентация или някой който не краде!

133

Анонимен

преди 2 години

Този тип е срам за България!

132

Анонимен

преди 2 години

Филмът Дързост и красота,трябваше да се казва Мерзост и грозота,така най-добре обрисува начина на живот в сащ

131

Анонимен

преди 2 години

След време ще кажат за да се оправдаят - Ами такива бяха времената.Подобни времена,родиха Троцки, Хитлер и накрая Сталин.После разбрахме,че колелото се върти и понякога превърта,но децата трябва да се пазят.Неопазените,може да подпалят къщичката наречена общество.

130

хаха

преди 2 години

За случая си има причина, твърди Расате - причината е, че идват избори и трябва да се насади напрежение в обществото, за да може старите комунисти и новите путинисти да поемат малко гласове.

129

Анонимен

преди 2 години

Познавам лично приятели,на детето ми от невръстните им години,чиито души бяха изкривени,естествения порив към приятелство и обич бе посрещнат от комсомолски хомосексуализъм,пропагандиран от каки и батковци в училище и интернет.Тези заразители действат като в секта,психолозите знаят техните прийоми,но не за това говорят в телевизионните си прояви.Родителите не направиха нищо, безучастно наблюдаваха година след година.Срам ме е заради тях,жал ми е за децата.Погнусата е тотална.Но Расате е сам.

128

...

преди 2 години

Айде нека излезе един да каже, че е обърнал резбата заради тези органиции. Няма такъв. И сто камшика да ми бият, няма да започна да си лягам с хора към които не съм привлечен. Виж обаче ако се вихри омразата която бълва Расате, хората които не са хетеросексуални винаги ще си останат освирквани, хулени и репресирани, без да са си виновни за това как са се родили. Ей това са ценностите на Расате - бий всички които не са съгласни с теб, колкото и да си луд.

127

Анонимен

преди 2 години

Тази организация какво е допринесла за обществото. Не говоря за отделните хора а за организацията като такава. Искам кратък и ясен отговор, не лайкове, а отговор какво изобщо правят те за обществото. Ето например ние пишем мнения по форумите ами те какво полезно са те...

126

Расате

преди 2 години

хомофобче на много места 'работни'има легла, това ли ти е оправданието да избиваш комплекси ,няма такава г н у с н а *** събрана на едно място, грешка може би в Сомалия