Снимка: БГНЕС
fallback
Планираният за утре протест на работниците и служителите от "Автомагистрали-Черно море" АД в София се отменя. 
 
Причината е, че днес е преведена една част от дължимата към фирмата сума, както бе обещано още преди 2 седмици, уточни Bulgaria ON AIR.
 
"Оставаме в стачна готовност до петък. Ако не се стигне до окончателно споразумение за останалата част от парите, протест ще има тогава", съобщиха от фирмата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

31

преди 2 години

ще им кажа но глупав човек няма да разбере, въпреки това всекидневно го говоря днес овиках Еконт техен служител поставя документи при пратки и ми ги изгубиха за 3 ч

29

Анонимен

преди 2 години

До до 31И какво ако са селяни и роми, те работят, така че трябва да получават заплащане. И то да получават достойно заплащане, за да живеят нормално, за да е спокойно в държавата. Правителството е за това, за да решава проблемите, а не за да се конфронтира с хората.

28

Отговор

преди 2 години

Значи синдикатите и работодателите днес ще изкарат на протест само "селяни и роми", така ли ? Май по-скоро ти изкривяваш истината, па ако може някой селянин и ром да ти се хванат! Такива във форума няма! Нека служебните недоразумения продължават със същия цинизъм ! Фигурантът ще бъде изхвърлен със сопи от президенството, колкото и ДС-ченгетата да го пазят!

fallback