Снимка: Pixabay
fallback

Има много голям интерес към България и страна остава конкурентна от гледна точка на туризма, коментира  Румен Драганов, директор на Института по оценки и анализи на туризма пред БНТ.

Oще по темата

„Имаме два пъти повече туристи от миналата година, но сега зимният сезон е още по-щастлив, тъй като ще бъдат възстановени полетите с Великобритания и Русия, където има още по-голям интерес“, каза той.
По думите му, очаква се увеличение на цените с 11-13%.

Туристът избира дестинация, която му харесва, на базата цена-качество, категоричен е експертът.

Ние помолихме да се съобщава в данните за заразени процентът на ваксинирани. 95% от ваксинираните нямат никакъв проблем, проблемът е в останалите.

Поздравления за правителството, което устоя да нямаме локдаун, което е пълна глупост, допълни експертът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Никол

преди 2 години

Добре е, че прогнозата е за силен зимен сезон, щото зимните курорти доста пострадаха от пандемията. Аз лично едно Банско мисля да направя като падне стабилен сняг, нямам търпение!

36

Анонимен

преди 2 години

Като почне народа да не им ходи на хотелчетата и т.н. , да видим как ще кретат без пари !!! Същото важи и за ресторанти и барове !!!

35

какъв туризъм?

преди 2 години

ганята си стои вкъщи и рупа зимнина с домашна ракия, ходи на море ако жената му измрънка, че комшийката сийка я завели 3 пъти, пък тя само чинии миела вкъщи. зимна ваканция е само до село да заколят прасето и да вземат някоя туба руйно вино.

fallback