37

Никол

преди 2 години

Добре е, че прогнозата е за силен зимен сезон, щото зимните курорти доста пострадаха от пандемията. Аз лично едно Банско мисля да направя като падне стабилен сняг, нямам търпение!

36

Анонимен

преди 2 години

Като почне народа да не им ходи на хотелчетата и т.н. , да видим как ще кретат без пари !!! Същото важи и за ресторанти и барове !!!

35

какъв туризъм?

преди 2 години

ганята си стои вкъщи и рупа зимнина с домашна ракия, ходи на море ако жената му измрънка, че комшийката сийка я завели 3 пъти, пък тя само чинии миела вкъщи. зимна ваканция е само до село да заколят прасето и да вземат някоя туба руйно вино.

34

фалит и довиждане

преди 2 години

никой от Европа няма да дойде нито в банско нито никъде. Сега най отворените антиваксъри от туризма ще си получат бумеранга.

33

Анонимен

преди 2 години

Само си представям какви ще са цените в Банско и Боровец. Тепърва влизаме в червена зона на редица държави и се съмнявам някой да изгаря от желание да кара ски в БГ, а после да стои седмица в карантина.

32

Анонимен

преди 2 години

И тази година пак няма да ходим на почивка :) да ги вдигнат с 200 % ако искат все тая. На Бетономорието никой нормален не ходи.

31

Рязко...

преди 2 години

...започна да ви се почива на реката малко извън моя роден град! Морето както в страната, така и извън нея оставям на ентусиастите! След около една поетическа ще реша пак дали да си правя труда. Дотогава хотелиерите по морета и океани да си вдигат .... абе каквото искат там...

30

Хахаха

преди 2 години

Няма драма. Българчетата теглят кредити да ходят на почивка и като цяло не ги притеснява скокът на цените. Кола на кредит, телефон на кредит, телевизор на кредит, колко му е един кредит за почивка. Веднъж се живее.

29

Анонимен

преди 2 години

ахахах доволни са, защото няма никакви мерки предизборно.

28

Анонимен

преди 2 години

Честита промяна!

27

Анонимен

преди 2 години

боцнахме се в ваксина дадоха ни 6 хиляди лева и сега си лежиме на първа линия топ в тайланд - от щаба ни дадоха ваучер. айде до скоро леваци

26

9988

преди 2 години

Само да му припомня на този мозък, че при 90% от неваксинираните също няма никакви проблеми!

25

Анонимен

преди 2 години

Силен сезон?! Хаха още тия дни очаквам да почне мрънкането на хотелиерите и исканията за държавни помощи, с мотив, че сезонът е слаб. Ще видим кой ще познае, но подозирам, че ще съм аз

24

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

СКОК В ЦЕНИТЕ НА ТУРИЗМА - ОЛИНКЛУЗИВ ВКЛЮЧВА КЛИЗМА!!!!

23

мак

преди 2 години

Този "експерт" гледа от своя камбанария, ясно е, че няма да каже, че пълното затваряне е нещо добро. Летният беше силен и да не сме чули хленчене, как бг туризъм ще фалира и държавата е длъжна да спасява частен бизнес, ама само в туризма и кръчмарство, ако може.

22

аз

преди 2 години

Добре де последно............. сезона добър ли беше или лош? Ако питаме експерти по-добър сезон не сме имали, ако питаме хотелеири и рестораннтьори - едва свързват двата края, късат ризите и ще се палят от отчаяние.кое от двете е?

21

Митко

преди 2 години

До РеалистНай-добре на село. Най-евтино излиза.

20

Анонимен

преди 2 години

Абе ще седя само вкъщи да ви са невидят и вдиганията и простотиите. Бойкот

19

А.Колев, пасе кози

преди 2 години

Нас туризма не ни касае, нямаме пари, пък и време, защото трябва да громим ваксините и ваксилираните у фейса.

18

ГОЛЯМА РАДОСТ ЗА

преди 2 години

МУТРА,ДЕПУТАТ,ХОТЕЛИЕР ЗА НАРОДА ГОЛ БАНАН ПРЕСТЪПНИЦИ А ДАЙТЕ ИМ. И ДЪРЖАВНА ПОМОЩ