Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Центърът на София се очаква да бъде блокиран днес по обяд от митинг-шествие на работещите в комплекс "Марица изток".

Недоволството се организира от двата големи синдиката КНСБ и КТ "Подкрепа", които предупреждават, че ще има проблеми с придвижването по централните улици в столицата. Въвеждат се и временни промени в движението.

Очаква се да бъде приета декларация в защита на въглищния комплекс и заедно с подписката, подкрепена от над 105 хиляди души, да бъде внесена в Министерския съвет, предаде Bulgaria ON AIR.

По-рано вицепремиерът по управление на европейските средства Атанас Пеканов заяви, че последният вариант на Плана за възстановяване и развитие ще бъде предаден на Европейската комисия в петък.

Премиерът Стефан Янев обясни, че в него е заложен срок за затваряне на въглищните централи у нас до 2038 или до 2040 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 2 години

През 2013-2014 платени от мутрите протести против Орешарски. Сега през 2021 година платени от мутрите протести против всички, които са против мутрите.

43

С РАДЕВ В СЪРЦЕТО

преди 2 години

МАЯ ОБЩАТА ТАМ ЛИ Е ДА ГИ ПОДКРЕПИ- А ХАДЖИПРАШКОФФ, А ОНЯ С БЕСИЛКИТЕ И КОВЧЕЗИТЕ, А КЪДЕ СА АВТОБУСИТЕ ОТ СЕЛА И ПАЛАНКИ- ХАЙДЕ ОЛИГАРХИЯТА ДА РАЗВЪРЗВА КИСИИТЕ И ДА ТРЪГВАТ ДА ПОМАГАТ НА ХОРАТА..А ТО КАК ДА ВИ ПОВЕРВАМЕ, КАК ДА ПОВЯРВАМЕ НА ЮМРУКА НА КРЕМЪЛ РАДЕВ,

42

Анонимен

преди 2 години

КОЙ ПЛАТИ НАФТАТА НА 100 КАМИОНА ДА ПЪТУВАТ ДО СОФИЯ ЗА ПРОТЕСТ БЕ БОРЦИ ЗА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО ?ОНЯ ДЕТО НЕ ПЛАЩА ЗАПЛАТИ ЛИ ?Това недоразумение в политиката, което ви изкарва, трябва да се премахне завинаги и да дава обяснения в съда, къде са ни парите?Българинът трябва да разбере, че ако е мишка, няма как да живее като лъв! Затова ще има Борисов, Пеевски........ние си определяме как ще живеем !А НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЩЕ КАЖА: ПАРИТЕ СА ВИ В БАНКЯ! НИЕ ВТОРИ ПЪТ НЕМА ДА ПЛАЩАМЕ-БОРИСОВ ПЛАЩАЙ!

fallback