44

Анонимен

преди 2 години

През 2013-2014 платени от мутрите протести против Орешарски. Сега през 2021 година платени от мутрите протести против всички, които са против мутрите.

43

С РАДЕВ В СЪРЦЕТО

преди 2 години

МАЯ ОБЩАТА ТАМ ЛИ Е ДА ГИ ПОДКРЕПИ- А ХАДЖИПРАШКОФФ, А ОНЯ С БЕСИЛКИТЕ И КОВЧЕЗИТЕ, А КЪДЕ СА АВТОБУСИТЕ ОТ СЕЛА И ПАЛАНКИ- ХАЙДЕ ОЛИГАРХИЯТА ДА РАЗВЪРЗВА КИСИИТЕ И ДА ТРЪГВАТ ДА ПОМАГАТ НА ХОРАТА..А ТО КАК ДА ВИ ПОВЕРВАМЕ, КАК ДА ПОВЯРВАМЕ НА ЮМРУКА НА КРЕМЪЛ РАДЕВ,

42

Анонимен

преди 2 години

КОЙ ПЛАТИ НАФТАТА НА 100 КАМИОНА ДА ПЪТУВАТ ДО СОФИЯ ЗА ПРОТЕСТ БЕ БОРЦИ ЗА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО ?ОНЯ ДЕТО НЕ ПЛАЩА ЗАПЛАТИ ЛИ ?Това недоразумение в политиката, което ви изкарва, трябва да се премахне завинаги и да дава обяснения в съда, къде са ни парите?Българинът трябва да разбере, че ако е мишка, няма как да живее като лъв! Затова ще има Борисов, Пеевски........ние си определяме как ще живеем !А НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЩЕ КАЖА: ПАРИТЕ СА ВИ В БАНКЯ! НИЕ ВТОРИ ПЪТ НЕМА ДА ПЛАЩАМЕ-БОРИСОВ ПЛАЩАЙ!

41

Анонимен

преди 2 години

За неразбраните:Така наречените "протести" са важна част от Чалъмите на Психично болният Крадец Борисов,свърши се бре Лойко не разбра ли!

40

Анонимен

преди 2 години

Милиарди коли тровят въздуха на цялата планета,те с Мариците се захванаха.Много загрижени за хората,ама печалбите са по-важни,Лицемери!

39

Анонимен

преди 2 години

Един *** въпрос? Как така в последните дни така предизборно, всички излязоха на протест? Някой имал дупка на улицата от 5 години, но сега се е сетил да протестира. Моето обяснение е, че няма нищо случайно на този свят. В момента някой им дава обещания на килограм, които естествено няма да изпълни. В България мутрите, политиците и банкерите са едно цяло. И в момента се прави всичко възможно естествено по нечестен начин да си върнат властта на безнаказаност, корупция и рекет....

38

Анонимен

преди 2 години

Чакаме месията от Банкя - мъртвите ще възкръснат, болните ще оздравеят, бензини и токове ще поевтинея! Амин!

37

Анонимен

преди 2 години

Защо не се казва от медиите, че юридическата диплома на Иван Гешев е НЕВАЛИДНА! Имахме министър председател осъждан и лежал в затвора. Никой не задава въпроса как така Пеевски влиза в парламента със стар опел и излиза мултимилиардер....Никой не отстрани Бойко, докато се изяснят нещата относно чекмеджето...Курц веднага беше отстранен. Крие се за Бойко, че не е политически фактор в ЕС и Вашингтон, заради наложено корупционно управление.Всички със спряно кранче се вторачиха в К.Петков.Абсурдно е

36

Анонимен

преди 2 години

Синдикатите в България не са никакви синдикати, а маша на чужди интереси.

35

Анонимен

преди 2 години

Реално докато дойде крайният срок за затварянето на Мариците хората които сега протестират ще са вече пенсионери!

34

Анонимен

преди 2 години

Тия тецове са проектирани 1938-*** години, до кога ще се ползват. Половин милиард на година глоби за въглеродни емисии плюс мръсен въздух. Всеки си гледа личния интерес, никой не мисли за общото благо, за това сме и толкова пропаднала държава.

33

Анонимен

преди 2 години

Ей това Лоестото недоразумение не може да се примири,че е аут от власта един път завинаги,бъдете сигурни че почти във всеки един"протест"е замесен крадецът и кликата му!

32

сс

преди 2 години

А къде бяха тия хора преди 5-6 години?

31

Анонимен

преди 2 години

Споко в Чекмеджето има достатъчно всеки ден да изкарват някакви Борисовчета.

30

Анонимен

преди 2 години

Трагичното е, че всички медии на Пеевски и всички глашатаи на Герб,м а и на други партии интерпретират протестите, защото се усещат, че им дърпат килимчето под краката. Борисов знае, че не може да спечели и тези гласове, които има по друг начин, освен с лъжи и заложените мини на служебното правителство. Колко му вярват, не ме интересува, разбира се изключвам администрацията и тези с лични облаги....Съжалявам само, че няма вече обективни медии и честни журналисти....Подкрепят мафията...

29

Анонимен

преди 2 години

Я..а тия от Марица 3 що не стачкуват ?

28

Анонимен

преди 2 години

Час по-скоро тези централи трябва да бъдат затворени. Хиляди българи умират на година заради мръсен въздух. България е с най-мръсния въздух в ЕС. Не може ли тези хора да си намерят работа другаде, както всички останали обикновенни хора или те са някак си специални и от десетилетия замърсяват въздуха на България? Дано ЕС не позволи и ден отсрочка и най-после ги закрие.

27

Любомиркленов

преди 2 години

Удрииииииииии......Само без Кютеци

26

ни са знай

преди 2 години

Креатурите масово протестират!Най-безсрамно!

25

Анонимен

преди 2 години

Планът за затваряне на Мариците е изготвен и подписан от Лоестият,срокът за затварянето им е 2038-2040 година,та да ги питам тия хубавци,като как точно преди изборите се сетиха за работните си места и решиха да протестират?Отново намирисва на дългата ръка на лоестият крадец!