Снимка: Facebook, Иво Христов
fallback

20-годишният писател Иво Христов, известен като „българският Стивън Кинг“ очаква своята поредна операция. Тя трябва да се проведе в понеделник, съобщи самият автор в социалните мрежи.

„В понеделник ми предстои животоспасяваща операция, след която никога повече няма да съм същия, но важното в случая е да запазя живота си. Оказва се, че в подобни моменти разбираме колко всъщност не ни се умира“, написа той.

Писателят има тумор в лявата ушна кухина, който силно притиска мозъчния ствол.

Oще по темата
„Това е същият, заради който години наред бях на вливания, а след това правихме облъчване в Русия. Той вече е пораснал. Вече толкова силно притиска мозъчния ствол, че е смъртоносно и ми затруднява някои функции - говора, ходенето, преглъщането.

Взехме решение да го отстраним оперативно. След тази операция никога повече няма да имам възможността да чувам нормално, но поне ще бъда жив е ще мога да правя това, което обичам истински - да пиша, и да съм с хората, които значат всичко за мен.

Адски трудно ми е да взема това решение, да продължа напред, да остана силен, когато съм на дъното”, споделя още Иво Христов.

Той вече е в болницата, където ще му бъде извършена животоспасяващата операция. Споделя, че с наближаването й страхът у него расте.

Иво има нужда от нашата подкрепа. Можем да  му я дадем като закупим неговите книги и по следните начини:

С SMS с текст DMS IVCHO на номер 17 777 на цената на 1 лв.
- Чрез превод в дарителската му банкова сметка: POSTBANK BG47BPBI79404078032501 - Иво Ивов Христов
- Чрез дарение в Pay Pal: ivohristov0102@gmail.com - Иво Христов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

999

преди 2 години

Само с Божия помощ и човешка подкрепа може да се излекува напълно! Стават чудеса! Бог с теб!

16

До tttc

преди 2 години

"Аз пък ще кажа, че издателството, което издава неговите книги не издава каквито и да е такива! Това трябва да ти говори нещо!" - Говори ми. Не е нито едно от големите български издателства. А е от тези, които издават каквито и да е книги, щом са спонсорирани от самия автор, в случая от родителите му. И какво значение има кой е издал книгите му? Това не е здравна застраховка. Ако не беше ги написал, нямаше ли да заслужава помощ?

15

Ако всеки

преди 2 години

Поне едно полезно нещо в писанията на Днес.БГ. Ако всеки се обърне към човека в себе си , вместо към злобният и завистлив демон криещ се някъде дълбоко в нас и ръсещ отрова по форумите - лошото около нас ще е много по- рядко срещано. Малко но от сърце, момче. Бъди здрав и късмет !

fallback