17

999

преди 2 години

Само с Божия помощ и човешка подкрепа може да се излекува напълно! Стават чудеса! Бог с теб!

16

До tttc

преди 2 години

"Аз пък ще кажа, че издателството, което издава неговите книги не издава каквито и да е такива! Това трябва да ти говори нещо!" - Говори ми. Не е нито едно от големите български издателства. А е от тези, които издават каквито и да е книги, щом са спонсорирани от самия автор, в случая от родителите му. И какво значение има кой е издал книгите му? Това не е здравна застраховка. Ако не беше ги написал, нямаше ли да заслужава помощ?

15

Ако всеки

преди 2 години

Поне едно полезно нещо в писанията на Днес.БГ. Ако всеки се обърне към човека в себе си , вместо към злобният и завистлив демон криещ се някъде дълбоко в нас и ръсещ отрова по форумите - лошото около нас ще е много по- рядко срещано. Малко но от сърце, момче. Бъди здрав и късмет !

14

tttc

преди 2 години

До Ами не е писателАз пък ще кажа, че издателството, което издава неговите книги не издава каквито и да е такива! Това трябва да ти говори нещо!

13

Анонимен

преди 2 години

До Ами не е писател ДО някъде си прав. Но в деншно време има много хора в нужда и хората понякога се чудят дали от мързел някой е изпаднал в нужда. Та момчето е болно и искат да кажат нещо повече за него. Аз на 16 години нито една книга не съм издала, на 36 години и все още не съм издала книга и едва ли ще издам ....

12

Анонимен

преди 2 години

Сметката са дали, който може и има желание да помогне.

11

Анонимен

преди 2 години

До Ами не е писател Сега всеки, който не е поискал само той не е издал книга. Да изброявам ли? Даже и кръчмарски певици и футболисти? А за другото си прав! Дразнещо е, когато ни внушават дай да помагаме, щото тоя е много ценен. Далеч повече отзивчивост ще има, ако просто помолят за помощ на младо момче!

10

Ами не е писател

преди 2 години

все още. Издал е 5 книги до 16 г. възраст, но това не означава, че е писател. Няма нищо лощо в кампанията за събиране на средства, освен едно - да ни внушавате, че ще изгубим огромен талант. Заложбите на човека ли определят правото му на живот? Благотворителността не се ръководи от това кой каква стойност има за обществото, а от потребността да помагаш на всеки, който се нуждае от помощ. Та ако бяхте написали "20 годишно момче има нужда от пари за животоспасяваща операция", щеше да е по-добре.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Ми не се излагай де!

8

Анонимен

преди 2 години

До 3 Има теми , в които не е хубаво човек да се излага . Ей това му е заболяването -"Още от 12-годишен, Иво Христов се бори с Неврофиброматоза тип 2 (доброкачествени тумори на главен и гръбначен мозък)." Винаги може да прочетеш в нета . Ако мислиш , че е леко непрекъснато да се образуват тумори и човек да е постоянно на най-различни терапии + постоянни операции + пораженията в следствие на туморите ...

7

Вася Н. Илиева

преди 2 години

Какъв писател е, не знам. Нито има резон прилича ли или не на Стивън Кинг, когото няма да коментирам що за творчество има. Но Иво Христов има нужда от помощ за живот. Такава операция е скъпа и дано съберем пари за помощ и операцията да е успешна. Аз ще участвам с каквото мога. Дръж се, момче!

6

Анонимен

преди 2 години

Драги сънародници, аре поне под такива статии се дръжте смирено и що годе възпитано.

5

Анонимен

преди 2 години

Господ да е с него!

4

Ей, боклук

преди 2 години

За протокола - имам дете на 10 години и не съм стара мома. А ти?!

3

До Аз

преди 2 години

Леле, от километри ти личи, че си стара мома! К,ъв писател ***? Може ли световно неизвестния г- никой, да бъден сравняван със Стивън Кинг? Па ти като искаш продай си направо жилището и му преведи парите! Има толкова малки деца сериозно болни, те тръгнали с тоя ,,писател, ,да ни занимават!

2

Аз

преди 2 години

Да, писател е, гадно човече. Докато пишеш своето "Хм" можеше един СМС да пуснеш, няма да обеднееш. Всъщност, бедна ти е душичката. Аз съм чела негова книга. Детето (защото за мен е дете) се БОРИ за живота си, при това - достойно. Не знам каква воля трябва да имаш за да търпиш тази мъка ежедневно. Оправяй се, момче - дължиш го най-вече на себе си и на своите близки!

1

Хм,

преди 2 години

писател?