Снимка: БГНЕС
fallback

Пожар е избухнал в Медицинския университет в Плевен.

Огънят е избухнал около 13 часа, информираха от Областната дирекция на МВР.

Oще по темата
На мястото са изпратени няколко екипа от пожарникари. Обитателите на сградата са изведени. Към момента няма данни за пострадали хора.

По непотвърдена информация е изгорял покривът и библиотеката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

А. А.

преди 2 години

Пожарът не е случаен и цели прикриване на тайни от архива. Лудите преподаватели от катедрата по психиатрия нямат право да работят в МУ. Вие знаете ли колко са опасни и непредсказуеми, какви безумия правят и какъв риск са за живота и здравето на персонала и студентите?! Менталните им увреждания са катастрофални и необратими. Посредствени и луди, като хванати от гората. Опасни за обществото, но са на работа.

14

М. М.

преди 2 години

Сетих се за психопатите от катедра "Психиатрия", които преподават в МУ в Плевен. Способни са на всякакво деяние. Петранка Чумпалова преди години замина за Бостън, за да си търси работа като психиатър, но нищо не стана, защото няма знания. Известно време работеше като продавачка и чистачка в хранителен магазин в Бостън. Върна се в България и започна работа в МУ и в психиатрията, дори е вещо лице към съда. Тя е луда, ***, проста, нагла и грозна чума от Бялата мафия. На първа сигнална е.

13

G. O.

преди 2 години

В катедрата по психиатрия в МУ в Плевен се подвизават опасно луди преподаватели, които са невменяеми и ***. От тях очаквам всичко. Тормозят студентите без причина. Пишат нарочно фалшиви епикризи на психично здрави хора. Практикуват в лудницата.Това са: Иванка Илиева Велева, Петранка Чумпалова, Георги Костадинов Георгиев, Людмил Тумбев, Мая Стоименова Попова, Калоян Руменов Стойчев и Александър Тодоров. Пропищя целият Плевен от тези психопати. Полицията, прокуратурата и съда ги прикрива.

fallback