fallback

Часове след като се оказа, че Мариана Попова и тригодишната ѝ дъщеря са заразени с коронавирус, певицата избухна в профила си във Фейсбук с яростен коментар заради нехайството на българите и неспазването на мерките.

"Аз съм изключителен футболен фен, от Левски съм, но какво беше това вчера? Аз обожавам Лили Иванова, но организаторите, хората, които са там, как са го допуснали това?  И снимките са пищни, невероятни, претъпкан театър, докато всички колеги се съобразяваме", заяви певицата пред Bulgaria ON AIR. И продължи:

"Това е държава, която има само име, тя като държава не съществува. Тук държавници няма, всички са се спретнали за избори", казва изпълнителката.

Oще по темата
Самата Мариана Попова подчерта, че най-важното е да се пазим взаимно.

Самата тя не е ваксинирана и е отложила концертите си за пролетта, за да мине тежкия период. И намира смелост за заяви открито, че не иска децата ѝ да градят бъдещето си в България.  

"Няколко пъти в моя сравнително кратък живот съм стигала до тези изводи. По най-различни поводи. Но сега, последната година, представителната извадка на политическия елит, държава, закони, население, гражданско общество...Няма го, то липсва", добави още Мариана Попова.

Вижте още в репортажа на Теодора Георгиева
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

Аз

преди 2 години

Съжалявам я тази жена?!Много злоба има в нея!? Не е хубав човек !

99

Gugu

преди 2 години

Пя на арбанаси в събота,и знаеше че е с ковид.Малко крадеца вика дръжте крадеца.

98

Ддд

преди 2 години

Госпожа Попова, по известна с това на кого е била любовница, отколкото с певческата си кариера, да се ваксинира, вместо да беснее. Там, където иска да емигрира, певци, актьори, спортисти, участват в разяснителната кампания за ползата от ваксините, а тя седнала пред компютъра и ръси квалификации. В чужбина само нея чакат. Чудно ми е само как ще се изхранва. Спрете да ни занимавате с това злобно и бездарно същество, моля ви. Получи си петте минути слава.

fallback