100

Аз

преди 2 години

Съжалявам я тази жена?!Много злоба има в нея!? Не е хубав човек !

99

Gugu

преди 2 години

Пя на арбанаси в събота,и знаеше че е с ковид.Малко крадеца вика дръжте крадеца.

98

Ддд

преди 2 години

Госпожа Попова, по известна с това на кого е била любовница, отколкото с певческата си кариера, да се ваксинира, вместо да беснее. Там, където иска да емигрира, певци, актьори, спортисти, участват в разяснителната кампания за ползата от ваксините, а тя седнала пред компютъра и ръси квалификации. В чужбина само нея чакат. Чудно ми е само как ще се изхранва. Спрете да ни занимавате с това злобно и бездарно същество, моля ви. Получи си петте минути слава.

97

ПЕНКО

преди 2 години

ЗНАМ КОЯ Е ЛИЛИ , НО НЕ ЗНАМ,КОЯ Е МАРИАНА ПОПОВА .! ПО КАКВО Е ПЕВИЦА -НЕРАЗБРАХ - И КАКВО Е НАПРАВИЛА ЗА РОДИНАТА , ЧЕДА Я НАРЕЧЕ " *** " В ПОСТА СИ - ПРОЧЕТЕН ПО НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ !!! ЩЯЛА, КАТО ОЗДРАВЕЕ ДАСЕ МАХНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ --- КАКВО ЩЕ ЗАГУБИМ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ТУК -В НАШИЯ ДОМ ??? В "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ " - ИМА ПРЕКРАСНИ ПЕВЦИ !!!!!!!!!!!

96

Само Хейт

преди 2 години

Бързо стягай багажа и в Лондон или Чикаго, там всичко е много по добре :)

95

аз

преди 2 години

Мариана,за когато и да отлагаш концерта си,ти няма да събереш дори санитарния минимум.Не се сравнявай с големите звезди,не ти отива.Винаги хленчиш и с това искаш да прикриеш,че си просто бездарна.Успех в чужбина ти желая

94

Ева

преди 2 години

Е хайде стига вече госпожо Попова сте ни заминавали със здравния си статус!! Кротнете се да минава по бързо болестта и да творите и да покажете таланта си,като музикант!!! Таланта да мразите, да разбрахме за него!! Успех и бързо оздравяване!!!

93

Makedon

преди 2 години

Tova e drzava...Marijana NE NE E .... Koja ima samo ime ... NE NI IME NEMA POZNATA E KAKO ZOMBILEND........ Taa kako drzaa ne sustestvuva .... TAKA NEMA TAKVA DRZAVA... BRAVO ZA MARIJANA........ AFERIM

92

Баби

преди 2 години

Ами при всички случаи ще е по добре при Зуека!Спасение от тинятаДе да можех.....

91

kingsize

преди 2 години

Има една свободна къща до Зуека, той ще рисува, ти ще пееш, идилия! Вечер ще се кефите как сте се отървали от тая гадна държава! Можете да приютите и Рут Колева! А днес, де що има патриоти, трябваше да са ти под прозорците и да ти дават зор да си събираш багажа!

90

Така е

преди 2 години

До Чичо ПеткоТака е, всички изпълнители плюеха мерките и ваксините, искат да работят, пък сега виновни са и Левски, че тя не е искала ваксина....

89

Защо избухна?

преди 2 години

Толкова и е акъла.

88

Пикантерии

преди 2 години

Когато М.П. беше неомъжена и бременна с по-голямото си дете, беше се уединила в суперлуксозен хотел на Черноморието. Оттам ревеше по вестниците за Гоце - бащата на детето й. Той ходеше да я утешава, а тя обиждаше законната му съпруга.

87

Л.Иванов

преди 2 години

Смятам,че 92 е изразил абсолютно точно положението в тази територия/ не казвам държава/.За народ, който си изхвърля *** по късни доби и където му падне, за хора, които си возят децата на предната седалка, говорят по телефоните и управляват с бясна скорост, какво може да се каже? Не че в други държави го няма, но при нас, в Родината ни хаосът е безграничен, и няма как да е иначе, когато липсва какъвто и да е контрол! Но........ само един може да съди!

86

D

преди 2 години

не емигрираш, защото знаеш, че там няма кой да те дава по медиите, а най много да миеш чинии.

85

Чичо Петко

преди 2 години

Тая госпожа кога стана компетентна по всички въпроси,че й отделяте толкова внимание? Не се била ваксинирала,ама всички й виновни,видиш ли...Стой си на село, Мариянче и нидей са прави на интересна и значима!

84

Професора

преди 2 години

Освен мрънкало поне да беше хубава да си затвориш очите за другите недостатъци,пък тя на нищо не прилича.

83

Анонимен

преди 2 години

Да емигрира. Ще е най-добре. Не само за нея.

82

Кико

преди 2 години

Коя беше тая Марияна П....а? Но е ярък наглец,хем не се е ваксинирана хем дава Акъл на другите! Платено да е лечението на всички не ваксинирани!

81

Анонимен

преди 2 години

Когато си куха лейка, животът е труден.