Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Собственици и работещи в заведения и нощни клубове под наслов „Свобода за бизнеса“ излизат на протест за втори пореден ден. Причината е, че те не приемат ограничителните мерки за сектора, които здравният министър наложи от 7 септември заради ръста на заболели от COVID-19.

Oще по темата

След като вчера представители на бизнеса блокираха центъра на Велико Търново, днес това ще случи и в Пловдив, предаде Bulgaria ON AIR.

Хотелиери, ресторантьори и собственици на заведения в Благоевград пък заплашват с блокада на главния път Е-79, който води до Гърция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

КОНТРА ПРОСТЕСТ

преди 2 години

Трябва КОНТРА ПРОТЕСТ на този ПРОТЕСТ едно ЦЯЛО ДВИЖЕНИЕ което да се казва МОТИКА и ЛОПАТА за хората от тоя бранш да ЗНАЯТ ЧЕ ИМА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД не може цялата държава да се крепи на диско, кръчма и мотелчета.

38

НЕ МИ Е ЖАЛ ЗА ТЯХ

преди 2 години

Тоя БИЗНЕС е СЕНЧЕСТ И ТЪМЕН с много ПАРИ. ОГРОМЕН БРОЙ СА подобни заведения за губене на време и на пари и СВЪРТАЛИЩЕ на ПИЯНИЦИ и БЕЗДЕЛНИЦИ. ЕДНО ДОБРО дело ще е ДА ФАЛИРАТ и ДА СЕ ИЗПОЗАТВОРЯТ и да ПОЧНАТ полезна РАБОТА да ЧИСТЯТ, Строително ремонтни дейности, ДА РАБОТЯТ ПОЛЕЗНИ неща земеделие и животновъдство. ИМА МНОГО РАБОТА и то полезна за разлика от увеселителният пияндурски бизнес.

37

SS

преди 2 години

Мдаа, време е да заговорят полицейските палки....

fallback