fallback

Прокуратурата е започнала проверка по казуса с книгата на Петър Илиев. За целта са разпоредени действия и на МВР. От националната полиция са изискали с писмо до издателство "Нова звезда" подробна информация за книгата на Илиев.

По информациия на "24 часа" лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев е подал сигнала в прокуратурата за плагиатство срещу преподавателя по конституционно право в Софийския университет Петър Илиев. 

Oще по темата

За проверката стана ясно по-рано днес от пост на Слави Трифонов в социалната мрежа.

В него лидерът на "Има такъв народ" съобщи, че зам.-шефът на Националната полиция Атанас Илков е поискал с писмо от издателство "Нова звезда" информация за книгата на Илиев. От МВР обясниха, че са искали тази информация, защото им наредила прокуратурата, който поискала проверка по сигнал.

Трифонов определи случващото се като "поръчка, която тотално иска да смачка Петър Илиев, респективно да уязви мен”. Той се закани да "разбере кой или кои са подали сигнала. "И след това всичко по реда си. Законовият ред”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 2 години

За жалост всички коментиращи по-долу не са на нивото на Петър Илиев. Разбирам да сте интелектуалци като него, да имате научни трудове, академична титла, та да му държите сметки. Ама като сте най-долни *** среднисти - СТОЙТЕ СИ НА ЗАДНИТЕ ЧАСТИ И МЛЪКНЕТЕ!

46

Анонимен

преди 2 години

Може да се прочуем с първото в света гражданско дело за плагиатство, при което автора на съдържанието не е предявил претенция :)

45

Анонимен

преди 2 години

До Това заплаха ли е - "Ние гласуваме УЖ МУТРИ ВЪН." - ;;; - погрешно си разбрал призива на радев! Той е свирил с тръбата "СБОР" на скрилите се недоволни от ГЕРБ мутри! Това стана.

fallback