Снимка: БГНЕС
fallback

Поредна катастрофа в Кресненското дефиле. По първоначална информация са се ударили камион и лек автомобил. Инцидентът е станал около 14.20 часа днес.

При пътното произшествие са пострадали жена и 15-годишно дете, които са пътували в колата.

Oще по темата
Те са транспортирани за извършване на медицински преглед в МБАЛ-Благоевград.

Движението в района се осъществява в едната  пътна лента, като автомобилите се пропускат периодично от полицейските служители на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

в дефилето

преди 2 години

Има си много проблемни места, но има и места за изпреварване. Има и малки отбивки, но когато някой не минава често оттам не ги знае. Преди 4 години в късна есен, 22 ч.,но сухо, бях карал вече над 400 км и се връщам в София и минавам там с 60-65 км ч, като пускам аварийни или десен мигач, та зад мен да разбере, че ще му дам път, но беше товарен камион и станахме 5, 6 коли. Ако имаше табелка, че след примерно 100 м. има отбивка, щях да отбия без проблем, но като не знам кога има отбивка я подминав

7

Анонимен

преди 2 години

Карам си след камиона/рейса или квото бавнодвижесто се мпс е пред мен в дефилето и това е.След и преди това е магистрала там е за изпреварване.

6

Анонимен

преди 2 години

Има разделители по един метър с 35 ст. копче. Струват по 100лева, имотът да се монтират на опасните участъци , за да не се изпреварва.

fallback