Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Служебният премиер Стефан Янев призова депутатите да намерят възможност да дебатират необходимостта от актуализация на бюджета.

"Без такава актуализация в следващите месеци до края на годината ще бъде особено трудно, в условията на задаващата се здравна криза, да се полагат онези мерки от държавата, които са необходими за бизнеса, здравната система, социалната система", посочи той в началото на редовното заседание на правителството.

По думите му, за да избегнем социално напрежение през есента, депутатите да имат предвид желанията на хората, които са ги избрали за предвидимост.

Oще по темата
"Наблюдаваме ситуация, която е трудно прогнозируема, политическа динамика, която трудно се поддава на анализ. Притеснява ни, че тази динамика и процесите могат да имат негативо отношение както върху политическата среда в България, така и предизвикват притеснения по отношение на стабилността. Това, което наблюдаваме, води до непредвидимост в политическата среда", коментира той вътрешнополитическата ситуация.

Премиерът съобщи пред министрите, че ситуацията с пожарите е овладяна към момента, има няколко огнища, които са под контрол. Той напомни обаче, че температурите са много високи и призова гражданите да
бъдат внимателни в техните стопански и битови дейности, за да не създават предпоставки за нови пожари.

Янев коментира, че снощи нашият екип от пожарникари се върна с успешна мисия от Република Северна Македония и изрази благодарността на премиера Зоран Заев не само към пожарникарите, но и към целия български народ за съпричастността.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

112

Може:

преди 2 години

Оставихте ли ми друг избор освен да съм "цареубиец". През моята гледна точка аз очистих Адолф Х.и.т.л.е.р 2.0. И фактите съвпадат с моята гледна точка ...

111

Не разбирате:

преди 2 години

След 30 години погром това е единствения правилен ход който можем да направим. И даже и той е ограничен по закон - 400 мъже и жени ВНС. Аз може и да не трябвам на много хора - но знам да чета за разлика от някой дето и в момента са в тая сграда. И знам да спазвам закона! Да аз може да съм един от най-скандалните автори и хора на това време и в тази държава, но обидното след всичко което съм решил като проблеми и направил е да ми кажат, че съм ненужен. Не ти трябвам, ама ти трябва работата ми!

110

ДОСЕГА

преди 2 години

НЯМА МНЕНИЕ на РАДЕВ!През 1990 г не е ли следял полит.живот??ГОЛЯМАТА промяна след 45г. ТОТАЛИТАРИЗЪМ?е ли виждал тариката Слави как манипулира, заблуждава???ЧОВЕК, на когото е АБСУРДНО да вярваш.

fallback