Снимка: Pixabay
fallback

Две нови жертви взе морето край Обзор. Удавили са се младеж на 26 години и 43-годишен мъж. Сигнал за трагичния инцидент е подаден около 18.30 часа в събота, информираха от ОД на МВР – Бургас.

Двамата са работили в морския курорт и решили да поплуват. 26-годишният мъж започнал да се дави, като вероятно е бил отнесен от мъртво вълнение. Малко по-късно водата повлякла още един човек от компанията, а след това и 43-годишния мъж.

Oще по темата
Вторият успял да излезе от морето с помощта на свои приятели.

Другите двама били повлечени от бурното море. Смъртта на мъжете е констатирана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ в Бяла.

Телата им са откарани в УМБАЛ – Бургас за аутопсия. Работата по случая продължава. Починалите са от село Богомилово и от Шуменско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 2 години

Двамата оцелели и двамата удавени са извадени от спасителите на близкия хотел. Било е след работно време, но са се прибирали от вечеря. И въпреки това като са видели давещата се група са влезли да им помогнат. Жалко за удавените, но пишете истината, тези хора заслужават благодарност. Рискуват живота си и в работно и в извън работно време.

15

Анонимен

преди 2 години

Познавах момчето Душица голяма, но нямаше късмет и сега и това 😓😓😓 Да почива в мир душичката ❤

14

От 10

преди 2 години

Човек, за да изпадне в критична ситуация, значи е зле с плуването. Вие на такъв човек му давате съвет да плува в бурно море 50м успоредно на брега. Как точно ще стане това.

fallback