Снимка: БГНЕС
fallback

Големият пожар, който избухна в македонския град Пехчево вече е на 2 километра от българската граница.

Усложнената ситуация накара ръководството на община Симитли да излезе с предупреждение към жителите на селата  Сушица, Тросково, Брестово, Сухострел да бъдат много внимателни и дори да слязат при първа възможност към общинския център,.

„Тежка е ситуацията в района между Делчево и Пехчево. Пламъците се разпалват допълнително от силния вятър. 2 километра е въздушната линия на пожара от границата и опасността огнените езици всеки момент да достигнат страната ни е изключително голяма”, обясниха от общинската администрация.

Областният управител на Благоевград пътува към село Дебочица. Там също има пожар, който може да премине границата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 2 години

Заев и Пендаровски поискаха помощ от нас за този и пожара в Кочани,който също е до нашата граница.Във форумите масово имаше пожелания Македония да гори.Сега и у нас гори.Каквоме казал Ванче Михайлов,някой да ми припомни.Смешници не се злорадства с чуждото нещастие.Сега това е у нас и повечето от вас продължават да злоратсват.

18

Анонимен

преди 2 години

Много хора пожелаха преди няколко дни да гори Македония със злоба,след като тяхния президент поиска помощ. Аз тогава писах ,че Старите хора са казали не искай зло на друг ,защото злото идва у дома .Е вече е у дома,сега може от ново да злорадствате за Симитли,но злото ще дойде и у вас в къщи не се притеснявайте.

17

до 3

преди 2 години

До хахаРаботата на министър-председателя не е да обикаля, може да го прави понякога за спорта или по популистки подбуди(като ББ), но много повече работа ще свърши , ако прати подходящите хора в подходящото време на подходящите места. Борисов ходеше по места, тъй като иначе хептен не вървеше работата, така малко се стряскаха разните чиновници.

fallback