19

Анонимен

преди 2 години

Заев и Пендаровски поискаха помощ от нас за този и пожара в Кочани,който също е до нашата граница.Във форумите масово имаше пожелания Македония да гори.Сега и у нас гори.Каквоме казал Ванче Михайлов,някой да ми припомни.Смешници не се злорадства с чуждото нещастие.Сега това е у нас и повечето от вас продължават да злоратсват.

18

Анонимен

преди 2 години

Много хора пожелаха преди няколко дни да гори Македония със злоба,след като тяхния президент поиска помощ. Аз тогава писах ,че Старите хора са казали не искай зло на друг ,защото злото идва у дома .Е вече е у дома,сега може от ново да злорадствате за Симитли,но злото ще дойде и у вас в къщи не се притеснявайте.

17

до 3

преди 2 години

До хахаРаботата на министър-председателя не е да обикаля, може да го прави понякога за спорта или по популистки подбуди(като ББ), но много повече работа ще свърши , ако прати подходящите хора в подходящото време на подходящите места. Борисов ходеше по места, тъй като иначе хептен не вървеше работата, така малко се стряскаха разните чиновници.

16

1212

преди 2 години

Събирайте хора и техника и на границата, да дежурят иначе ще дойде и в българско.

15

Анонимен

преди 2 години

Слънце грее,дъжд вали-яж ми къра Симитли.

14

Боркобориса

преди 2 години

Всички злини тръгват от Симитли,а мен още ме смъди.

13

Анонимен

преди 2 години

Гнусните *** на ГЕРБ отново ореваха форума защото спря тоталното грабене на държавата. Мафиотите сега драскат по форумите денонощно, а когато отидат при бай Ставри ще пишат по форума само 2 часа в седмицата.

12

прецедента прекали

преди 2 години

Нали щяхте да изчегъртвате всичко не да палите и опустошавате.

11

Зозо

преди 2 години

Рундю и Чашков са виновни. Отидоха курбан горските, пилота и офицера.... за сега.

10

Сина

преди 2 години

Е сега пожарникаря буци ако беше на власт, щеше да опее държавата как се е справил с кризата. И днешните управляващи ще се справят, но без много шум, джипки и бибиткания по платените обществени медии...

9

селянин

преди 2 години

небето над благоевград е в дим не се видат отсреща баирите

8

Анонимен

преди 2 години

Когато Радев много навреме предлагаше помощ на Македония за гасенето на тези пожари, мутренските трoлове го оплюваха, а сега се извъртяха наобратно и пак плюят.

7

Анонимен

преди 2 години

може просто да се изсипят пачките от чекмеджетата на мутрите върху пожара и той ще загасне затрупван от тях.

6

Димитър

преди 2 години

Не е смешно трябват хора. Аз живея на 10 км от границата въздушно всичко е в пепел .

5

Зозо

преди 2 години

Оня п а л я к Рундю къде се намира в момента? Да се обажда в ЕС, НАТО, на Путин, на Папата.... да дойде някой да помага да се загаси огъня. Какво чака, да изгорят още села и хора ли?

4

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно. Двамата най-важни мъже в държавата, президент радеф и министър-председател Стефан Янев са в безопасност. Сухите съчи да горят поединично и да не всяват паника.

3

ха ха

преди 2 години

Абе не се прави на интересен, защото ББ с т.н. джипка вече щеше да е на място, ако беше премиер, а високоценения Янев по му е важно да отговаря в климатизираното народно събрание на въпроси към здравния министър, който е на почивка.... Така харесва ли ви?

2

Койчо

преди 2 години

Първо спасете кмета така заръчал боко на колегите пожарникари

1

Анонимен

преди 2 години

Де е бившия пожарникар номер едно на репибликата с джипката да координира гасенето? Аааа спасявал той пачките от чекмеджето да не изгорят покрай него