fallback

Двамата горски служители, които загинаха докато гасят пожар край Сандански, са попаднали в огнен капан. Те не са успели да избягат навреме и вероятно са се задушили, тъй като са открити от свои колеги на път, извън периметъра на пожара.

"Огънят се движеше след тях, те бягаха, стигнаха до едно място, но огънят се сви и буквално ги прегърна, бях на 15 метра от тях", сподели очевидец на ужаса пред Bulgaria ON AIR

Огънят е овладян, но гасенето е затруднено от терена и силния вятър. Утре в общините Петрич, Сандански и Кресна е обявен ден на траур в памет на загиналите в пожара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

Рада

преди 2 години

До бай ИванПовръща ми се от злобари, като Вас. Като сте толкова всезнаещ и всеможещ, кандидатирайте се, ще Ви подкрепим! Много е лесно от дивана!

78

практичен мислител

преди 2 години

До Анонименза едни има пари (заплати на депутати), а за други ......

77

бай Иван

преди 2 години

Оставка на Янев и Радев.В държавата всичко е на автопилот,а уж имаме " главнокомандващ"....коцкар и военен генетал Янев,занимаващ се с децата си ,сладките им служби и големи заплати.Къде е Мая кречеталото да спретне един репортаж за жертвите и организацията на гасенето? Всички комунисти се покриха!

fallback