79

Рада

преди 2 години

До бай ИванПовръща ми се от злобари, като Вас. Като сте толкова всезнаещ и всеможещ, кандидатирайте се, ще Ви подкрепим! Много е лесно от дивана!

78

практичен мислител

преди 2 години

До Анонименза едни има пари (заплати на депутати), а за други ......

77

бай Иван

преди 2 години

Оставка на Янев и Радев.В държавата всичко е на автопилот,а уж имаме " главнокомандващ"....коцкар и военен генетал Янев,занимаващ се с децата си ,сладките им служби и големи заплати.Къде е Мая кречеталото да спретне един репортаж за жертвите и организацията на гасенето? Всички комунисти се покриха!

76

Анонимен

преди 2 години

до 55(до52) ; Много си сербез ,кухоглавецо ,ама се моли да не ти засвират куршуми и снаряди , че пръв ще напълниш гащите ! Тогава ще разбереш кой е пишман и кой не е ,калинке !

75

Анонимен

преди 2 години

До 59 Пак не е толкова жалко колкото целия ти животец

74

Анонимен

преди 2 години

До 59 Държавата и природата/земята са две различни неща, ама kpeтенсия ти изфирясал мозък може ли да го разбере това

73

ЬЬЬ

преди 2 години

Най-искрени съболезнования на близките на загиналите в пожара,но ние живеем в такава държава-отговорниците за потушаването на огъня не бяха на висота.Тези момчета бяха допуснати до огъня без необходимата екипировка и в крайна сметка-пожертвани.

72

Анонимен

преди 2 години

Кой и защо ги остави тези горски да дежурят без да имат противогази. Това е основния въпрос. Ако нямаш екипировка срещу огъня и дима нямаш работа по средата на пожра.

71

Анонимен

преди 2 години

До 94Виждаш че в Гърция и Турция има големи пожари, жега си е :) Иначе писах, че в БГ требва най-малкото да си супермен, иначе заплати и отношение е като на клошар, това е :)) Иначе моите съболезнования за момчетата, родителите им ако имат други деца да ги научат, че с добро не става в БГ :) На мен ми се е налагало само с една палка да се изправя пред 10 хулиганчета, справих се....хахахаха :)) Ако питате дали на шефа му пука....не му пука :))))

70

До

преди 2 години

колкото знам, в България наказанието за подпалвачество извън населено място е парична глоба. Когато и ако се докаже и евентуално издържи в съда. Във връзка с пожарите в Турция, където се води щателно разследване, мой приятел турчин ми каза следното - хванат ли ги, ще ги осъдят по бързата процедура и от затвора няма да излязат!!!

69

Анонимен

преди 2 години

Какви стърнища и фасове като горят гори? В събота наистина видях пожар от фас край пътя,и сухите треви си горяха към пътя,но в горите се палят умишлено.

68

Не зная,

преди 2 години

Защо всяко нещо, което стане в България се политизира? Пожари е имало, има и ще има и както виждате не са само в България! Въпроса е да има организирани и адекватни действия! Гасенето на един голям пожар, не е като да загасиш огнище на което си пекъл кюфтета с едно канче вода! При голям пожар има много фактори с които трябва да се съобразяваш и най- вече да не подценяваш!

67

Йоцо

преди 2 години

До АнонименЩом има недобросъвестни които палят без да мислят,и други които палят нарочно и остават АНОНИМНИ,гасенето на пожарите става всенародно дело...не може няколко десетки човека да гасят фронт с километри .И е просто срамота да наречеаш Премиера ,,глупендър" за призива му за помощ...все едно враг да нападне страната и той да не ви призове за защита...фактическия глупендър и ***.нар си ти

66

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера, кой идйод ще изпрати на пожар хора без оборудване, без да са обучени, без най-вероятно да имат елементарни познания. Ако някой ги е изпратил служебно, той направо е за убиване. Да му конфискуват имотите и с тях да платят кръвнината и да влиза в затвора. Глупендера Янев пък снощи призовава хората да помагали! В деня, в който има двама изгорели. Мало умна история.

65

Ямболски цървул

преди 2 години

Мир над душите им.

64

Анонимен

преди 2 години

Еми българите требва да са супермени, такива работи като предпазни облекла и т.н...нема :))) Жалко за момчетата че са загинали, но това е положението, проблеми колкото си искаш в БГ :)

63

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо се подигравате на Бойко Борисов, че бил пожарникар, но докато той ръководеше държавата, нямаше такива опустошителни пожари, нито пък загинали хора, при гасенето им. Сегашното управление е потресаващо некомпетентно.

62

Анонимен

преди 2 години

Герберът не е голяма загуба, но жалко за другия човек.

61

Анонимен

преди 2 години

В древността като пламне пожар в Чукотка е изгасвал в Португалия, защото нито е имало изкуствени просеки ( магистрали, далекопроводи, газопроводи и т.н.) да ги спират, нито е имало пожарна команда. Това е нищо в сравнение с тогава.

60

Анонимен

преди 2 години

Тея пожари ако ставаха от фасове, край пътищата щеше да е всичко в пламъци, защото всеки втори *** си ги хвърля през прозореца, а банкетите са обрасли като джунгла. Друга е причината, ама не е удобна.