Снимка: БГНЕС

16-годишен си устрои гонка с полицията в Горна Оряховица. Той е седнал зад волана на лек автомобил и го подкарал.

Гонката се състояла в събота след полунощ. Полицаи са искали да проверят автомобила и вдигнали палка на момчето, но то не спряло.

Още по темата
Вместо това потеглило към село Козаревац.Служителите на реда предприели преследване. Непълнолетният шофьор не се подчинил на звуковия сигнал и умишлено криволичел по пътното платно, за да попречи на униформените да му пресекат пътя.

По-късно той бил спрян. Направил нов опит да избяга и ударил патрулката. При инцидента няма пострадали. Пред органите на реда момчето обяснило, че взело колата от 48-годишен мъж от Лясковец. То е задържано за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Коментари Напиши коментар

16

ЦИНИК

преди 1 година

Пусти шамари.....!!!!!

15

Анонимен

преди 1 година

През 70-те години бях на това дете на годините и карах МЗ. Милиционерите ги правех луди. Като ме подгонеха с москветата и жигулите ги карах да минават през най разбитите пътища. А тогава такива имаше много. Никога не са ме хваща ли защото да гониш мотор с москвич или жигула си е направо смешна работа. В днешно време за да бягаш от полицията трябва да си сигурен в колата че може да им избягаш. И когато се бяга не се кара в една посока и извън населено място. Защото ще го хванат.

14

Асан

преди 1 година

Кой е победил в гонката :)))