Снимка: БГНЕС, архив
fallback

11 души са задържани по време на спецакция в Пещера. Тя се е провела в ромския квартал „Луковица“.

В нея са учатвали полицейски служители от полицейските управления в Пазарджик и Пещера и жандармеристи от Пловдив и Кърджали.

В хода й са проверени  914 лица и 655 моторни превозни средства. Открити са наркотици и незаконен алкохол, установени са пияни водачи, връчени са 101 фиша за извършени пътни нарушения, съобщи 24 часа, позовавайки се на информация на ОД на МВР – Пазарджик.

Oще по темата
Образувани са 10 досъдебни производства.

Както вече писахме, късно вечерта в неделя в квартала се разрази масово меле между ромски фамилии, което завърши с трима в ареста и двама ранени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Горелки от всички страни на квартала и един да не остане жив. Е това са евреите...най-низшатакаста на евреите. Когато дядо Вазов е псувал евреите в София се е отнасял така към дядовците и бабите на Соломон Паси,Леа Коен,Робърт Леви... Помние ли 73-те момиета,които бяха отвлечени от ***,изнасилени,а една млада женабременна бе починала в резултат на масово изнасилване. Само двама-трима бяха привикани в полицията и затвор не бе даден на никого. Смъртъ!

3

До 3

преди 2 години

Няма значение от кои са в личната му карта какво пише като пише българин ще си плаща всичко данъци и задължения не като в нашето село тия *** няма ни един от тях водомер и го начук.. ват на нас да им плащаме водата

2

Анонимен

преди 2 години

Че то по селата навсякъде е така мааанетата карат без книжки без нищо платено ама дрешат нас за, 12 км над разрешена та, скорост

fallback