Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Протест под наслов "Върнете проф. Кантарджиев на работа!" ще се проведе днес по обед пред сградата на Министерството на здравеопазването, предава Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


През последните дни колегите на проф. Кантарджиев изразиха недоволството си от отстраняването му от поста директор на Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ).

Според тях пенсионирането на професора е ненавременно и той трябва да се върне на работа. Стотици са събраните подписи на колеги и граждани за връщането на професора на работа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 2 години

Големите бонуси издигат - шефа в очите на хората

49

Анонимен

преди 2 години

Път на младите!Нека се развиват,какво лошо има?А той може да си работи и след пенсия в научните среди,кой му пречи?Ама за кога беееее?Живота е миг и не знаеш утре дали ще се събудиш.Яж си пий си и си прави кефа!

48

dl

преди 2 години

Като няма мандатност,е така.Дългото стоене на шефско място винаги създава обвързаности,подплатени с "добрини",така да го кажа.И по тази причина някои си въобразяват,че все трябва да са началници.И после плачат и вдигат врява.Нито е първият,нито е последният пенсиониран.Е,няма ли да се сложи ред в тази работа,цивилизования свят отдавна го е измислил и прилага,то не е случайно.

fallback