50

Анонимен

преди 2 години

Големите бонуси издигат - шефа в очите на хората

49

Анонимен

преди 2 години

Път на младите!Нека се развиват,какво лошо има?А той може да си работи и след пенсия в научните среди,кой му пречи?Ама за кога беееее?Живота е миг и не знаеш утре дали ще се събудиш.Яж си пий си и си прави кефа!

48

dl

преди 2 години

Като няма мандатност,е така.Дългото стоене на шефско място винаги създава обвързаности,подплатени с "добрини",така да го кажа.И по тази причина някои си въобразяват,че все трябва да са началници.И после плачат и вдигат врява.Нито е първият,нито е последният пенсиониран.Е,няма ли да се сложи ред в тази работа,цивилизования свят отдавна го е измислил и прилага,то не е случайно.

47

Анонимен

преди 2 години

Дъртия да си наляга парцалите,сега ще му дадат тавана на пенсиите.И да си кюти мирно и тихо!

46

Аз

преди 2 години

Алоу, протестиращите ! Това, дето правите е смешно и налудничаво ! Пенсионирането е естествен и логичен акт, поради възраст. Вие, кво искате ?

45

Анонимен

преди 2 години

Я що мушмурок налази. Най забавни са тези дето си мислят че това е пост, който се раздава ей тъй.Мислене на калинки. Не че са против феномена, но се надяват те да се доредят. А проблема не е чия калинка си, а че не съответстваш. И белите след, някой плаща. С тези темпове на размножаване на калинки, ще се появят и случаи на съдебно преследване. Въпрос на близко бъдеще.

44

Анонимен

преди 2 години

Достатъчно е дал.Аз ако съм на негово място,ще си хвана една кака и тръгвам по света!За какво му е да си трови нервите още?

43

Анонимен

преди 2 години

А стига с тоя мустакат плъх.

42

Бонус

преди 2 години

Трудещите се под вещото ръководство на Кантарджиев УСВОИХА мноооого бонуси. И сега се притесняват,че вече няма да има....как да не протестираш.

41

Анонимен

преди 2 години

Комиците ще го вземат. Доктор Тазобедрев и доктор Гъбарков ще са тандем.

40

бенда

преди 2 години

Славорака в фалит, не го брой.

39

Анонимен

преди 2 години

Не може ли да поговори със Слави и да го вземат в 7/8, да замества Краси Радков. Хем ще тече хонорара, хем и позавехналият рейтинг на телевизията ще се вдигне.

38

Анонимен

преди 2 години

стига вече.има избори.какво става с недостига на машини.стига с този пенсионер.

37

Анонимен

преди 2 години

Дали ще го вземат за санитар в някоя частна болница? Да отива да работи, щом е алчен за пари и не иска пенсия.......................Да се прави на шут при частника, без държавна герберска защита, която да крие грабежите от държавата................................. Веселят, шегаджия, *** и герберски шут.

36

Анонимен

преди 2 години

Всички други ги уволняват, че и ги подвеждат под отговорност. Само на него са му направили услуга да го пенсионират тихо и се оплаква.

35

пери

преди 2 години

Две неща: първо, аман от работещи пенсионери, за чиито места младите не могат да се класират. Отделно дето би трябвало докато такъв работи след пенсия, да получава само настоящата си заплата или заплата и половин пенсия, но не и двете накуп. Оядоха се някои, дето вемат тавана на пенсиите и работят.Второ, ако тоя муш-мурок Катранджиев имаше малко достойнство, щеше да се оттегли като мъж, а не цяла седмица да ни занимават с правомерното му и законно пенсиониране. Аман от мрънкачи и защитниците им

34

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази драма? Никой не може да му отнеме качествата и знанията. Винаги ще бъде ценен, уважаван и полезен като консултант. Пенсията не е присъда, просто човек преминава от един етап на живота си в друг.

33

м,да

преди 2 години

Държавните служители трябва да се пенсионират! Да работят в частни болници,като са кадърни!

32

Анонимен

преди 2 години

Има Пандемия а този човек е "известен,кадърен и можещ"което предполага че навсякъде по света ще бъде приет като топъл хляб,за какво е тогава тоя неистов напън за държавната Службичка?

31

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев е милионер в пари, и мултимилионер в собственост. Безкрайно алчен дядка, който ще получи максимална пенсия, но иска още и още пари от държавата.