fallback

Ресторантьорът от "Капана" в Пловдив, който нападна продавача на чорапи Митко, е арестуван, съобщават от Bulgaria ON AIR.

Полицаите са задържали 45-годишния бизнесмен в 19:45 ч. Той ще пренощува в 4 РУ - Пловдив и ще остане там поне 24 часа.

Това е станало по указание на дежурния прокурор в Районна прокуратура -Пловдив, където се води проверка по случая. Местонахождението на 45 - годишния мъж е било установено след двудневно издирване, тъй като той се е укривал от органите на реда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

110

Qanon

преди 2 години

***, айде оправи си подзаглавието, моля те, че ставаш за резил! Не се пише "окривал", а "укривал"! В статията си го написала правилно, а горе в подзаглавието - ***!

109

Анонимен

преди 2 години

Значи на хората недолюбващи Пловдив поради някакви си техни причини, ви даваме свободно и си бичим айляка. Ние обичаме и София, и Варна, и всички готини градове в България и понякога се базикаме помежду си, за да е весело.Но пример за гражданско общество в Пловдив има още преди повече от 100 години, когато пловдивчани изритват фирмите, рушащи тепетата за павета и начело с най-обичания пловдивски кмет Божидар Здравков биват озеленени и превърнати в прекрасни паркове. Айде, майна, със здраве...

108

ултра Ботев групичка

преди 2 години

Тоя когато го срещнем ще го почерпим богато с ръждиви винкели от Капана чак до Варна!!

fallback