Илия Пацев
fallback

Инвестирането става все по-важна част за всеки българин, който иска парите му да не седят в "бурканбанк" или дебитна сметка. Все още съществува известен страх или да си кажем направо - слаба информираност, за това как можем да получим допълнителни доходи.

А един от големите митове е, че инвестирането е привилегия само на богатите.

В поредното издание на подкаста "Финкултура", който се реализира в партньорство между Dnes.bg и Уникредит Булбанк, ви срещаме с Илия Пацев. Той работи в УниКредит Булбанк от 2011г. Заемал е различни длъжности в банката, свързани с ипотечно кредитиране, потребителско кредитиране, а през последните почти три години е регионален експерт инвестиционни продукти за Плевен.

"Работата ми е свързана както с обучения на служители, така и с провеждане на срещи със съществуващи или потенциални клиенти на банката, които искат да научат повече за инвестиционните и спестовни програми, които предлагаме. Приемам за своя мисия разпространяването и налагането за инвестиционните продукти на пазара в България и мисля, че с това допринасяме за повишаването на финансовата грамотност на много хора", казва Пацев.

Мит ли е, че инвестициите са подходящи единствено за знаещите и доколко специализираните знания са необходими? Кои са основните правила при инвестирането и какъв риск да поемаме? Това са само част от въпросите, на които отговаря Илия Пацев.

Той разкрива как да си направим финансов план за годината или месеца и къде в него може да заложат инвестициите. Живеем във време на пандемия, в която икономиките бележат спад, но дали това не е времето, в което да рискуваме?

Чуйте мнението и съветите на Илия Пацев, който ще разкрие още основните и базови правила при инвестирането.

InvestorBG · Финкултура епизод 2: Инвестирането не е привилегия само на богатите

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

П.К.

преди 1 година

Позната като обирджийска банка, не желаем никакви съвети от тях.

23

Dj dance machine

преди 1 година

Отдавна искам да попитам господин Гено Вътев защо никога не правим сбирки на тмет-ловеч.Сега питам госпожа Ирина Стоенчева мисля бе.Уважаема госпожо кога ще се сетите да направите нещо за бившите ученици на това училище.Ние дейните будни хора се смятаме за достойни ученици дали много за това училище кога ще благоволи те да се сетите за нас и нашите родители и учители които са били в това училище.благодарим за разбирането

22

лелееей

преди 2 години

До Анонименбравос

fallback