24

П.К.

преди 1 година

Позната като обирджийска банка, не желаем никакви съвети от тях.

23

Dj dance machine

преди 1 година

Отдавна искам да попитам господин Гено Вътев защо никога не правим сбирки на тмет-ловеч.Сега питам госпожа Ирина Стоенчева мисля бе.Уважаема госпожо кога ще се сетите да направите нещо за бившите ученици на това училище.Ние дейните будни хора се смятаме за достойни ученици дали много за това училище кога ще благоволи те да се сетите за нас и нашите родители и учители които са били в това училище.благодарим за разбирането

22

лелееей

преди 2 години

До Анонименбравос

21

Fullmaster

преди 2 години

Само аз ли не разбирам заглвието на категорията/секцията " Подкаст"?Иначе коментарите ви са все "експертни", иначе!Бъдете здрави.

20

Анонимен

преди 2 години

До Най БЕДНИТЕ в ЕСИма, има!

19

Най БЕДНИТЕ в ЕС

преди 2 години

Ти добре ли си? Какви инвестиции искаш от най бедните в ЕС. Няма живот в БГ с такива заплати и пенсии, освен за крадците, довели до безпаричие българина.

18

веабйуХ

преди 2 години

Да так е но когато си богат можеш да се подсигури със инвестиционна застраховка поне на запад е така и да си купиш информация. Когато си беден с твоите инвестиции се надяваш да не ти изгорят.

17

Анонимен

преди 2 години

Какво е това на снимката!? На този Витошко паве не бих поверил, камо ли пари!

16

Съвет от патил

преди 2 години

Не купувайте акции от БФБ (Българска фондова борса) ако не дават гарантиран дивидент (а почти всички дружества не дават дивидент изобщо). Малко вероятно е да спечелите.

15

Анонимен

преди 2 години

Аз съм истински българин, моите инвестиции са в твърда валута, не по-ниска от 45-градусова! Инвестирам всекидневно и по план.

14

Пантерата

преди 2 години

Имам едни 5 лева. Кажи къде за ги инвестна.

13

Анонимен

преди 2 години

До 12Говориии за себееее си! Аахахха! Някой от нас набараг далаверата и направиха парааатаа!кинтиии кинтии батеее!

12

До 8

преди 2 години

Точно така. И капитализма и комунизма са базирани на илюзии и мечти чрез които началниците управляват масите. При капитализма ти казват че ако бачкаш здраво и рискуваш да инвестираш може да станеш богат. А при комунизма ти казват че ако всички бачкат за без пари в името на общото един ден всички ще станат богати. И в двата случая пачките се трупат само в банковите сметки и касите на началниците.

11

Анонимен

преди 2 години

Знам един дето инвестира в чекмеджета.

10

Анонимен

преди 2 години

https://investor.bg/po-sveta/453/a/investitorite-koito-vijdat-v-imotite-ubejishte-ot-inflaciiata-moje-bi-se-lyjat-328604/Добра статия в Инвестор за подхлъзването в инвестицията в имоти .Особено сега след кризата и надуването на цените ,само можете да видите че сайтовете в София се пълнят с имоти които се продават с наематели

9

Анонимен

преди 2 години

Достъп до класифицирана информация на всички нива се издава ex officio - за целите на заемана длъжност и за периода на заемането й.Например в момента Бойко Методиев от Банкя не би трябвало да има такъв достъп.Циркът, който разиграха с "отнетия" допуск на Бойко Рашков, ги изобличи като отмъстителни дребни душици, които в напъването си да се харесат на Боса (а той ги лъже, че след юли се връща на бял кон) забъркаха пореден скандал, нанасящ репутационни щети на България.

8

Анонимен

преди 2 години

Капитализмът се крепи на илюзията, че обикновения човек може да стане богат!

7

Анонимен

преди 2 години

И АЗ ОТ ВСЯКА ПЕНСИЙКА ИНВЕСТИРАМ В АПТЕКИ МАРЕШКИ И ЕДИН ДЕН ЩЕ ИНВЕСТИРАМ В МАЛЪК ПАРЦЕЛ 1 НА 2 КВАДРАТНИ. ДАНО СМЕ ЗАЕДНО С НЯКОЙ ПОЛИТИК МНОГО ОБИЧАМ ДА РАБОТЯ БЕЗПЛАТНО. ЩЕ МУ ПОТДЪРЖАМ КАЗАНА ТОПЪЛ ДО ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ.

6

Анонимен

преди 2 години

Това което ще Ви предложат са взаимните фондове .Уловката е че после дори и да изкарате горница,ще Ви искат такси и комисионни за това че са ви завъртяли парите .Откривате си сметка през Карол директно на Американската фондова борска -Interaktive brokers.Така заобикаляте банката .Печалбата и дивидентите са си само за вас .

5

Анонимен

преди 2 години

Паце , точно по време на най-големите балони на борсите ли бе , Паце ?!