Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров изрази мнение, че отпуските са вероятно най-глупавият начин шефовете на ДАНС и ДАР да си запазят постовете. Той коментира пред Нова телевизия, че е много изненадан от поведението на шефовете двете агенциите.

Oще по темата
"Ако са излезли в отпуска, за да не бъдат уволнени, това е най-глупавият начин", заяви Гяуров и добави, че така се създава усещане за бойкот и саботаж на служебното правителство.

"Казах, че трябва да се изчака известно време, за да се уточни ситуацията. За мен е много изненадващо това, което се е случило. И двамата председатели на агенциите ДАНС и ДАР да си вземат по четири месеца отпуск и той да съвпадне. Първоначално мислех, че имат някакви лични ангажименти, но съвпадението не говори в тяхна полза", посочи още Гяуров.

По думите му, ако наистина се окаже някаква форма на саботаж към служебното правителство, пътят на двамата ръководители в тези служби е приключен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

До 26

преди 3 години

Напълно съгласен! И аз познавам няколко човека, които не можаха да прокопсат и станаха ченгета...

22

Анонимен

преди 3 години

То от цялото стохилядно котило потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници, има десетина броя, с акъла си, всичко друго е от некадърник, но наше момче. Едва ли е случайно това, че от моите съученици, само двойкаджиите, крадците, побойниците и най големите некадърници станаха полицаи.

21

До: Юрист

преди 3 години

"Чл. 8. (1) (Изм. - ДВ, бр. 52 от 2013 г., в сила от 14.06.2013 г., изм. - ДВ, бр. 14 от 2015 г.) Държавна агенция "Национална сигурност" се ръководи от председател, който се назначава с указ на президента на републиката по предложение на Министерския съвет за срок 5 години.(2) (Изм. - ДВ, бр. 52 от 2013 г., в сила от 14.06.2013 г., изм. - ДВ, бр. 14 от 2015 г.)"КРАЙ НА ЦИТАТА!

fallback