Снимка: БГНЕС
fallback
Зеленият коридор в "Пирогов" продължава да работи без почивен ден. Спешната болница разполага с количества от препаратите на "Пфаюзер/БионТех, "Модерна" и "АстраЗенека", за да може всеки желаещ да се имунизира, съобщиха от лечебното заведение.
 
 Ваксинационните зони са обособени във фургона пред главния вход на "Пирогов" и Медицински център "Н.И.Пирогов".
 
"Ваксинационният пункт в Директората ще очаква всички, които имат записани часове за първа и втора доза в електронната система на Министерството на здравеопазването. Мобилните ни екипи също са в готовност да имунизират колективи на място.
 
Имунизацията продължава съгласно Националния ваксинационен план. Желаещите се приемат между 08:30 и 17:30 часа. 11 076 души се имунизираха в “Пирогов” по Великден и Гергьовден. 70% от тях се възползваха от “Зелените коридори” и си поставиха първа ваксина по техен избор. По-голямата част избраха препарата на "Пфайзер и БионТех"."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 17Абе вие наистина май още не знаете защо са спрели тестовете на ваксина за САРС?Изумително!Но се боцнете, правилно! Не е нужно да знаеш, а да слушаш.

18

До Анонимен 17

преди 2 години

Не е правена до сега, защото до сега не е имало корона вирус, който да причини такова нещо в световен мащаб. Не е далече от акъла, ама някои хора и малко не си го впрягате преди да пишете. Никой няма изгода да хвърли маса пари за ваксина срещу вирус, който нищо сериозно не причинява.

17

Анонимен

преди 2 години

До до 13Аа, смениха ли легендата, като се изложиха хубаво. Ок ясно, не минало време, добре.

fallback