19

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 17Абе вие наистина май още не знаете защо са спрели тестовете на ваксина за САРС?Изумително!Но се боцнете, правилно! Не е нужно да знаеш, а да слушаш.

18

До Анонимен 17

преди 3 години

Не е правена до сега, защото до сега не е имало корона вирус, който да причини такова нещо в световен мащаб. Не е далече от акъла, ама някои хора и малко не си го впрягате преди да пишете. Никой няма изгода да хвърли маса пари за ваксина срещу вирус, който нищо сериозно не причинява.

17

Анонимен

преди 3 години

До до 13Аа, смениха ли легендата, като се изложиха хубаво. Ок ясно, не минало време, добре.

16

Анонимен

преди 3 години

До до 11Интересно как и защо не е правена успешна ваксина срещу коронавирус досега. Интересно какво ли е спряло опитите при тестовете върху животни. Ковиваксър не знае, по тивито не са му казали. Казали са му че е умен и смел, ако изтичка да го боцнат с експерименталната терапия.

15

до 13

преди 3 години

Умнико, директорът на Пфайзер Е ВАКСИНИРАН! Провери си сам. Не го пуснаха в Израел, защото не беше минало достатъчно време от втората му доза. Аман от умници... И айде *** виж в Израел как наред се ваксинират всички и тогава пей. Израел НИКОГА няма да се прецака. Това знай. А ти си си прецакан по рождение.

14

Анонимен

преди 3 години

До до 12колко си прав само - *** винаги си мислят че са най-умните, най-хитрите и най-големите тариакти, тях не моиш прецака щом тиквите им пращят, ама иначе реве *** що не идвала линейката или що нямало място в болницата за нега

13

до 11

преди 3 години

И именно населението се понамалява заради неваксинираните и заради вируса. Това е идеята, правилно си я разбрал, ама май не си схванал хич кое как точно работи. Утре ще излезе българска ваксина- и тя ще те убие. Руската и тя убива. Изобщо, денонощният труд на всички учени да създадат ваксина по всички краища на света е една конспирация и няма различни ваксини, а само една- такава, която убива. Ех, ***, ех, ***...

12

Анонимен

преди 3 години

До до 11Явно затова директора на Файзър не го пуснаха в Израел, понеже не е ваксиниран. Твърде пр0ст е човека. Типичен конспиратор с 2000 лв заплата. Като Илон Мъск баничаря. И тн.

11

до 11

преди 3 години

А всъщност в сила е обратната психология. Първо се ваксинират умовете на всички държави и тези, които са полезни за икономиката. Например, ти с твоите има-няма 2000лв. заплата си тотално безполезен. Затова и няма да се ваксинираш. Затова и за неваксинираните ще има сума здравни последици. Това е цялата идея. Най-глупавите винаги се мислят за много умни. Типичен конспиратор- шофьор на баничарка или таксиджия. Гарантирано няма да се прецака, той е най-умен.

10

Иво

преди 3 години

ке изчакам до есента новите версии на ваксините, това е като при телефоните - наесен излизат по-хубави модели

9

до 8

преди 3 години

Бустершотовете не са опоментати още. Сигурно наесен.

8

Анонимен

преди 3 години

Който се е мушнал през декември, вече може ли да дойде до фургона за бустершот? Или наесен като излязат официалните.

7

до 2

преди 3 години

Всяка болница различно го прави. Ние сложихме още март по 2 дози Пфайзер в Александровска и се пише един мейл, че го искаш и ти го вадят за няколко часа.

6

до 4

преди 3 години

Не се запазва нищо за втора доза. Тя ти е гарантирана, ако имаш поставена първа. Отиваш на датата от картончето и това е.

5

Анонимен

преди 3 години

Тичайте към фургона - за експериментална ваксина - срещу заболяване, което е по-леко от повечето сезонни грипове и се боледува тежко само от много възрастни и слаби хора. Имунитет няма да получите - по данни от производителя. Дори бира или поничка не дават за Българи.

4

За втора доза

преди 3 години

А ми обяснвате как се записва за 2 ра доза в системата, защото аз не можах. Или си пишете ей така от немай къде?

3

Жил

преди 3 години

Да и марки на ушите слагат

2

A пашапорт?

преди 3 години

А вакс. паспорти издават ли?Как става процедурата?

1

не разбрал

преди 3 години

Защо?!