Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът и министър на външните работи в оставка Екатерина Захариева поздрави гражданите на Европейския съюз от името на България по случай днешния Ден на Европа.

Още по темата

"Ние сме заедно както по време на кризи, така и при успехи в името на идеята за силна, обединена и просперираща Европа, Европа на нашите споделени ценности. Честит празник!", казва Захариева във видео, в което участват всички външни министри от Европейския съюз. Всеки от министрите говори на родния си език.

Коментари Напиши коментар

49

Козяк

преди 1 месец

Просто бях забравил че я имаше! Извинявам се! Та тя доразви нашата външна политика до непознати висоти! Е, руснаците ни служиха в списъка на враговете, там не са даже такива значими държави като Германия, Турция, Италия, Австрия и тн. На (Сев.) Македония чече сме нещо като враг, Сърбия не се е хвърлила в нашите прегръдки. Екатерина,кой ни е приятел?

48

Анонимен

преди 1 месец

кукла на конци с неприятна воня

47

Христо Христов

преди 1 месец

"ЕС, е възможност, за запазване на суверенитета на държавата" - само лъжец и безроден брюкселски трол може да пейства подобни слабоумни опорки.След отказа от суверенитет при приема ни в ес, безродните българомразци от брюкселската пета колона са наред да ликвидират и независимата БНБ.Политикът който е за излизане от ес и нато има моя глас.