Снимак: БСП
fallback

Лидерът на БСП Корнелия Нинова зададе два въпроса към Слави Трифонов относно скандала в парламента тази седмица за преизчисляването на пенсиите.

Във Facebook Нинова попита лидера на "Има такъв народ": “Слави Трифонов казал днес, че преизчисляването на пенсиите било популизъм. Имам един въпрос към него: Ако е популизъм, защо ИТН го подкрепи на първо четене? И един още по-важен въпрос: защо не го подкрепиха на второ?

Oще по темата

Ние в залата видяхме защо и КОЙ изкомандва групата на "Има такъв народ". Дали господин Трифонов е видял не знам, защото така и не стъпи в парламента. Но и в двата случая гласуването против преизчисляването на пенсиите на ИТН е лошо за него.

Ако е знаел как гласуваха неговите депутати, значи играе по чужда свирка. Ако не е знаел, значи не го зачитат за нищо и друг му командва групата”, написа във Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова.

В първия работен ден от тази седмица председателят на парламента Ива Митева заяви, че не може да подложи на гласуване искането на БСП за второ четене на предложението за преизчисляване на пенсиите. От левицата тогава реагираха бурно и заявиха, че "Има такъв народ" чрез председателката на парламента, ГЕРБ, ДПС и ДБ опропастили възможността да се вземе окончателно решение за преизчисляване на всички пенсии.

А по-рано днес шоуменът определи БСП като „най-слабата беззъба опозиция от 30 години насам“.

„Ляво - дясно отдавна се е размило. Съвременният свят е различен. За мен поведението на ИТН е практично. Но не като интереси на самата партия, а практично в интересите на суверена“, каза той в интервю.

Трифонов подчерта, че конкретните случаи определяли насоката на ИТН дали е лява, или дясна партия.

Според него в политиката човек трябва да се обгражда със силни хора с качества, а не с такива, които слушат безропотно.

„Историята го показва. Умен човек събира около себе си силни и кадърни хора, а не такива, които го слушат и правят каквото той казва. Така винаги ще стигне до крах“, коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

199

Анонимен

преди 2 години

БСП ОТКАКТО Е КОРНЕЛИЯ НИНОВА НАЧЕЛО, НАПРАВИХА МНОГО ДОБРИ НЕЩА - ПЪРВО И НАЙ-ВАЖНО - ИЗМЕТОХА ШПИОНИТЕ НА ГЕРБ И ДОГАН, ВТОРО, НЕ ЯХНАХА ПРОТЕСТИТЕ А САМО ГИ ПОДКРЕПИХА, ТРЕТО ПРЕДЛОЖИХА ОБЕДИНЕНИЕ НА ЦЯЛАТА ОПОЗИЦИЯ, ИСТИНСКАТА СРЕЩУ ГЕРБ И ДПС И ЧЕТВЪРТО СЛАВИ СИ ПОКАЗА ЧЕ Е ПАТЕРИЦА И ТЕ ГО РАЗОБЛИЧАВАТ. ХАЙДЕ СЛАВИ ТИЧКАЙ ПРИ ДЕЛЯН ЗА ИНСТРУКТАЖ, САМО СГРЕШИХА ЧЕ ЧАК СЕГА РАЗОБЛИЧАВАТ СЛАВИ ПАТЕРИЧОКА...АЗ ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЗА БСП - НАЙ-ИСТИНСКИ СА ТЕ.

198

Анонимен

преди 2 години

итн СЕ КОМАНДВА ОТ САРАИТЕ... И ОТ БАНКЯ... БЪЛГАРИ, НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ИЗХВЪРЛЕТЕ КРЕАТУРАТА АЛА БАРЕКОВ ОБРАТНО В УЧИНДОЛ.

197

Анонимен

преди 2 години

Корни и ти си като него-въздух под налягане

fallback