199

Анонимен

преди 3 години

БСП ОТКАКТО Е КОРНЕЛИЯ НИНОВА НАЧЕЛО, НАПРАВИХА МНОГО ДОБРИ НЕЩА - ПЪРВО И НАЙ-ВАЖНО - ИЗМЕТОХА ШПИОНИТЕ НА ГЕРБ И ДОГАН, ВТОРО, НЕ ЯХНАХА ПРОТЕСТИТЕ А САМО ГИ ПОДКРЕПИХА, ТРЕТО ПРЕДЛОЖИХА ОБЕДИНЕНИЕ НА ЦЯЛАТА ОПОЗИЦИЯ, ИСТИНСКАТА СРЕЩУ ГЕРБ И ДПС И ЧЕТВЪРТО СЛАВИ СИ ПОКАЗА ЧЕ Е ПАТЕРИЦА И ТЕ ГО РАЗОБЛИЧАВАТ. ХАЙДЕ СЛАВИ ТИЧКАЙ ПРИ ДЕЛЯН ЗА ИНСТРУКТАЖ, САМО СГРЕШИХА ЧЕ ЧАК СЕГА РАЗОБЛИЧАВАТ СЛАВИ ПАТЕРИЧОКА...АЗ ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЗА БСП - НАЙ-ИСТИНСКИ СА ТЕ.

198

Анонимен

преди 3 години

итн СЕ КОМАНДВА ОТ САРАИТЕ... И ОТ БАНКЯ... БЪЛГАРИ, НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ИЗХВЪРЛЕТЕ КРЕАТУРАТА АЛА БАРЕКОВ ОБРАТНО В УЧИНДОЛ.

197

Анонимен

преди 3 години

Корни и ти си като него-въздух под налягане

196

Говедар

преди 3 години

Славчо лъжливото овчарче

195

Alo

преди 3 години

Не харесвам БСП , но Нинова постъпва разумно .Поизчисти партията, предлага, добра програма за управление, но за съжаление е в изолация.Дори от ДПС които получиха толкова много от съюза с БСП.Ако Нинова не вземе 50+% просто няма какво да направи. Както и ГЕРБ е в същото положение.

194

Е кажи кой, де

преди 3 години

Корнизи....

193

Анонимен

преди 3 години

След като гледах допитването на бизнесмена от комисията в НС считам, че всички, които бленуват за разни пенсии с много ограничени умствени способности - защо?Човекът много добре обясни как се източват българските пенсонни фондове! Не разбрахте ли, че каквото и да преизчислявате всичко е загубено време докато шайката източва!Не съм очаквал, че има толкова българи със слаби умствени способности! Отстранете причините и всичко ще си дойде на место - българските закони не са чак толкова лоши

192

Анонимен

преди 3 години

Нинова мислиш че този път ще си първа политическа силамамина сладка пак си заспала ***

191

Анонимен

преди 3 години

Ще има ли нещо за нас бальците които гласуваме за - бсп от електроимпекс

190

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 229 Една Мента изменти пенсионерите набързо. Друга Мента пък каза, че актуализацията на пенсиите било популизъм. Ще им верваме ли повече?

189

MM

преди 3 години

Поздрави ББ. Мислиш точно, като мен!!!

188

Анонимен

преди 3 години

От нема такава държава станаха има такъв народ, сега от има такъв народ ще станат има такива продажни депутати. Г-да от ИТН защо не подкрепихте на второ четене предложението за актуализация на пенсиите? Сити сте нали и други ви командорат. Чалга партия .

187

Анонимен

преди 3 години

Нинче аз командвам групата на слави, казвай направо кво искаш. знам че обичаш тройки(дпс бсп,ндсв) но ние сме моногамни. ние даваме по левче ати искаш по 8 не става.

186

Анонимен

преди 3 години

И другарката Нинова да се изака по въпроса.Благодарим, но ше минем и без вашето ценно мнение.

185

ББ

преди 3 години

ако натиснете прокуратурата ще гласувам за вас,искам децата ми да живеят в Законова и Справедлива Държава...Социална!уморих се да плащам през робство в чужбина кражбите на олигарси и мафиоти...Справедлив и строг съд..Ревизия на прехода...ограбил животите ни и тези на родителите ни!!!!Справедливост..."или да умрем...по-добре"!!!

184

ББ

преди 3 години

призовавам Свободните...не гласувайте за никого...ние можем без управляващи и ограбващи животите ни...май.ата му на несправедливият ЕСССР финансиращ авери на мафията,престъпници и убийци...не плащайте на престъпници да ви управляват ограбват,престъпници и страхливци се гаврят с животите ни...с животите на децата ни...за тях е ...шоу...платено...кой го плаща г-н ТрифоноФ...и никога не съм гласувал за бсп,сега ще го направя

183

ББ

преди 3 години

Кое не разбирате бре...лево...десно...фили...фоби...а децата ни бягат от домовете ни...майките и бащите ни ограбени от феодали нямат достъп до доктор...за хляб нямат,ама,че иска да се гласува оцеляването на Народа ни било ...лошо...само защото са БСП...то СДС,ДПС,ГЕРБ...само офшорните,замъците и фондациите...ама децата ви продължават да просутуират бре...да плачат роби из чужбините...заради вас...гърците на калпак раздаваха на бедните...у нас само на богатите си приятели...та БСП

182

Анонимен

преди 3 години

Гледах част от заседанията на народното събрание и като чета някои про.сташки коментари тук все повече се убеждавам, че трябва да гласувам за Нинова.

181

ББ

преди 3 години

ИТН е...подкрепям г-жата!нима неппенсионерите ,чийто животи ограбихте за да си имате офшорни...шоута,кой ви финансира г-н Трифонов...за да гласувам за вас трябва да знам ...Кой дава парите???...Май само ни лъжете...не видях социални мерки,финанси,Спазване на Закони,Земеделие,Инвестиции...Бойко ли ви финансира???

180

Секс - Бокс - Мръвки

преди 3 години

Крушуфската турмакиня вече е вдигнала мерника на Славейко и си прави планове да го нажули със *** отзад защото е разузнала че е пасивен и нищо не може да й направи ...!