Снимка: архив, БГНЕС
fallback

От днес до 9 май са в сила „зелените коридори“ за ваксинация по празниците.

В страната ще има в общо 26 ваксинационни пункта, като работното им време е обявено на сайта на Министерството на здравеопазването и в Единния информационен портал.

Oще по темата

В тях ще се предлагат и РНК, и векторни ваксини, като основно имунизирането ще се извършва с препарата на „Пфайзер“.

За „зелените коридори“ часовете, записани през електронния портал, няма да са валидни. В тях ще може да се имунизира всеки, който пожелае.

Те ще работят до 9 май, а от 10 ще заработи електронният портал, като посочените предпочитания за ваксини през него вече ще се спазват.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Крякащи вампири

преди 3 години

И да си знаете - антиваксърската простотия е заразна и от нея се умира! Вие или близките ви! Пазете се далеч от такива хора, те ще ви убият - вече много са убили. 14 500 в България. То не беше - няма вирус, това е грипче, маските не пазят, в чалготека, на стадион и ревейки на площад не можеш да се заразиш, ваксините са вредни.Тези хора жадуват смърт - .... вашата смърт!

9

До6

преди 3 години

По този начин, с "алоу", ще се обръщаш към овцете си на село. Не си въобразявай, че си "анонимен" в нета, така че, малко по-внимателно с обръщенията и квалификациите, за да не се стига до споменаване на мaйkи и лели и други работи.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Достатъчно ми беше да нарече Чобанов и Мика Зайкови ""експерти". Трябва ли изядеш нещо до края за да разбереш, че е развалено? Нали и за него нямаше такъв вирус? Ама го хвана точно когато трябваше да отговаря на нережисирани въпроси. И го удари "точно"в кръста, та да замести Пеевски по брой отсъствия от Парламента.

fallback