Снимка: Facebook/Sergei Stanishev
fallback

Бившият лидер на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев заяви, че е станало ясно, че разгромът на левицата на парламентарните избори ще бъде оправдаван чрез "груби лъжи и манипулации".

Oще по темата
От социалната мрежа Станишев отговори на думи на премиера Бойко Борисов и настоящия председател на левицата Корнелия Нинова и написа, че това е "левият опит за политическо шоу".

"Според Нинова, Борисов “ме е молел да я махна”. Задкулисно - от парламентарната трибуна. Е, не го послушах и днес тя е председател на БСП. И я моля да отговори на няколко въпроса, които вълнуват хората в партията.

Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС? А БСП трябваше да плати тази скъпа цена на изборите?
Какво налага превръщането на БСП от голяма, демократична и сложна партия в средна, опростена, лидерска формация?

Как като единствена опозиция губиш поредните избори и отблъскваш половин милион избиратели?", пита Станишев.

Той заявява, че досега партийната лоялност не му позволила да коментира резултатите на БСП. Очаквах Националният съвет да даде ясен знак, че е разбрал посланието на избирателите на тези избори. Това не се случи. "Продължаваме напред!", пише Станишев

“Късно е, колеги, за китка!” Цитат от днес, от брифинга на ръководството на “Позитано” 20, с който Нинова нападна партиите на протеста. След всички опити на същото ръководство да се покаже като участник в протестите. Откривате ли политическа логика? Аз вече не откривам дори здрав разум", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

ББ

преди 3 години

станиШеф е национален предател...има само офшорни...България никога повече няма да е руска губерния "другарю"...Анатема и съд за кражби и предателство!!!

70

ББ

преди 3 години

До Иванбедни духом ***..Иван е име на Достойни Българи,новият "спасител"е старият ..борисов..той спечели с пари с административен както той го може,гледахме.."простолюдието "как един шаман като биков командва министъра на Финансите на България..с моливче,как неандерталец като биков...опитва да блокира работата на Парламента...избран от Народа ни..ами не можа да ни купи борисов и доган..и ще става по-зле..забравяте основната константа в уравнението.."простолюдието"...алчни крадци и убийци

69

Asd

преди 3 години

Тоя, дето се целуваше с Местан на Орлов мост пред хиляди старци и роми пре 2013 година само и само да удържи властта с Орешарски? Сега защо пришива дпс към герб?

fallback