Снимка: МС

Примерът в оставка Бойко Борисов, който вчера беше опериран по спешност, след като получи травма при игра на футбол, съобщи, че сигурно утре ще бъде изписан от болницата.

Още по темата

„5 операции са много, доста е болезнено“, призна той.

На критиките на политическите си опоненти, които твърдят, че го е срах да отиде в сряда в парламента, за да представи Плана за възстановяване и устойчивост той отговори така: „Още на времето му казах на Станишев - стига с тия Маи и Корнелии, излез ти, те са истерични жени“.

„А те всички се събраха сега и Мая, и Корнелия, и Дончева, и Капон, те са истерични. Те искат да направят патаклама в парламента, те не искат да четат“, отсече Борисов.

По думите му той е лидер не защото е силен физически, а защото е мъдър.

„Дълги години съм тренирал карете и не случайно, защото това изисква култура на двубой, като излезеш и се поклониш на партньора. Когато „Барселона“ отиде в Мадрид за мач с Реал, отборът се подрежда в шпалир. Това са големи спортсмени и то най- добрите, те правят така“, коментира премиерът в оставка.

Той призна още, че с Любен Дилов-син се виждали по един път в месеца, за да си говорят по интелектуални теми.

„И той ми казва, ако знаят колко си умен. Те и за „Винету“ говориха, но те не знаят, че са две книги“, добави лидерът на ГЕРБ.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase