Снимка: Кадър Нова тв
fallback

Млад пожарникар намери над 200 лв. на улицата и ги предаде в полицията. Историята е от Полски Тръмбеш, а участник в нея е 24-годишният Александър Александров.

Младият мъж случайно видял парите на улицата, към тях нямало никакъв документ, затова решил да ги предаде на районното управление.

"Всеки гражданин е длъжен да постъпи така. Бях с приятелката си, взехме парите и се огледахме дали няма документ за самоличност. След като видяхме, че наоколо няма лична карта, решихме да занесем парите в полицията", разказа той пред Нова тв.

"Ще предложим Александър за награда. Това е много хубава постъпка", каза Красимир Кръстев, началник на противопожарната служба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Абе,

преди 3 години

До пецатаИзобщо запознат ли си с пожарникарската работа? Или си мислиш, че всеки пожарникар е министър председател?

14

200 лева!?

преди 3 години

Това пари ли са, в полицията не могат да си направят и едно банкетче, но ще пият по едно кафе, а този пожарникар ще е бу дала като бащицата Боко. Като няма документи, кой ще вземе парите, всеки може да каже, че са негови.

13

Анонимен

преди 3 години

На мене в един магазин, ми се случи да ме попитат дали едни паднали 20 лева са мои. Погледнах гледах, казах мои са. Пред цялата опашка и касиерката.

fallback