15

Абе,

преди 3 години

До пецатаИзобщо запознат ли си с пожарникарската работа? Или си мислиш, че всеки пожарникар е министър председател?

14

200 лева!?

преди 3 години

Това пари ли са, в полицията не могат да си направят и едно банкетче, но ще пият по едно кафе, а този пожарникар ще е бу дала като бащицата Боко. Като няма документи, кой ще вземе парите, всеки може да каже, че са негови.

13

Анонимен

преди 3 години

На мене в един магазин, ми се случи да ме попитат дали едни паднали 20 лева са мои. Погледнах гледах, казах мои са. Пред цялата опашка и касиерката.

12

Обективно

преди 3 години

Аз пък върнах един скъп айфон. Намерих го на пейката в парка, собственикът го нямаше наблизо. Взех го, без да го изключвам и когато човекът позвъни, му казах къде да дойде, да му го върна.Можех да го изключа, да го разкодирам и да го продам на черния пазар, но не съм такъв човек и не постъпвам по този начин.

11

Обективно

преди 3 години

Добри хора има навсякъде и който е добър, няма нужда от общественото мнение и одобрение, а постъпва справедливо заради вътрешните си убеждения!Веднъж, когато си свалих сакото, портфейлът ми изпадна от вътрешния джоб, в центъра на София, без да разбера. Намерили го добри хора, видели визитките ми вътре и ми се обадиха да ми кажат, а аз още не знаех, че съм го изгубил.Аз пък върнах един скъп айфон. Намерих го на пейката в парка, собственикът го нямаше наблизо. Взех го, без да го изключвам и ко

10

АнонимеН

преди 3 години

ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ Е С НАСЕЛЕНИЕ 2000 ДУШИТОВА СИ Е СЕЛО!!!!!-------------------------------------ПЪРВО Е БИЛ С ПРИЯТЕЛКАТА СИ!!!НЯМА КАК ДА ВЗЕМЕ ПАРИТЕ ЩЕ СЕ ИЗЛОЖИИ ВТОРО В ТОЛКОВА МАЛКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА КОЙТО ГИ Е ИЗГУБИЛ ЩЕ МУ БЪДАТ ДАДЕНИ!НА ТАКИВА МЕСТА ПОЧТИ ВСИЧКИ СЕ ПОЗНАВАТ!

9

малко анализ

преди 3 години

Това доказва за сетен път, защо много държави не вървят на добре! Всичките в които има силна урбанизация, няколко големи града и свръх-централизирана властта, вървят надолу и това е. В голям град човек е анонимен, ако намери 200лв-ОК. Ако намери 2000лв, пак може да ги прилапа,..обаче в малък град хората гледат, шушукат, знаят кой си е купил гуми за колата, дребни неща и т.н. Затова и хората са по-скромни, помагат, а и по-честни. Когато усетят анонимността в големия град, може и да се пречупят

8

Анонимен

преди 3 години

Браво момче..браво градски.

7

Анонимен

преди 3 години

Тоя няма да стане премиер!

6

Анонимен

преди 3 години

Това е късмета ти бе балъ-.Ей про-т народ.

5

Анонимен

преди 3 години

Ако са придружени от документ за самоличност (чанта,портмоне, куфар и т.н.) или е оръжие, наркотик и т.н., тогава се носи в полицията. На кого ще ги върнат парите полицаите?! Елементарна постановка.

4

Анонимен

преди 3 години

Приятелката му вече го е напуснала, загубила е надежда.

3

Анонимен

преди 3 години

Постановка

2

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха 2000 нямаше да ги върне

1

глубчо

преди 3 години

глубчо