Снимка: БГНЕС
fallback
"До момента съм разочарована от системата за ваксинация. След като миналата седмица се регистрирах и получих код за потвърждение – всичко беше чудесно". Това каза пред БНР Габриела Цолова относно новата система за записване за имунизация срещу COVID-19.
 
Габриела решила да се обади в избраната болница, за да потвърди записания час, но останала изненадана. От лечебното заведение й обяснили, че при тях няма да има ваксиниране.
 
"Системата допусна да посоча тази болница, включително получих смс, с който ме канят да се ваксинирам", уточнява тя.
 
Габриела Цолова работи в IT сферата и подкрепя всякакви иновации. Споделя обаче, че в случая със системата за записване "нещата не се случват така, както беше съобщено".
Oще по темата
 
"Даде се право на избор, който всъщност ще бъде изкривен. Изборът ще бъде да се ваксинирам или няма да се ваксинирам", смята тя.
 
"Ще се отпиша от системата, ще се запиша наново. Чета по групи, че хора се записват от София в Етрополе, в Ихтиман, в общински болници или РЗИ-та. Моят ход в момента е празен следващ ход."
 
"Хаосът е пълен", обобщаи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Кредитни милионери

преди 3 години

Още от прехода хората ограбили държавата сега имат големи компании и се занимават с ИТ проекти. НЕ САМО СОБСТВЕНИЦИТЕ, А и самите ИТ програмисти също са ВИНОВНИ и НОСЯТ отговорност за качество, и измамите на фирмите им.Днес от Мутрата до *** и пульо може да се регистрира като ИТ компания и да върти далавери.

28

ИТ фирмите

преди 3 години

В България ИТ фирми въртят Рапъри и Певици. Както и Хелп Карма с мошеник ИТ програмист, който злоупотребяваше с даренията на хората.

27

Анонимен

преди 3 години

Много се дивотиите, които мутродемократите са поискали при реализацията на този регистър, което само доказва са пореден път, че мутрите нищо не разбират и от информационни системи.

fallback