29

Кредитни милионери

преди 3 години

Още от прехода хората ограбили държавата сега имат големи компании и се занимават с ИТ проекти. НЕ САМО СОБСТВЕНИЦИТЕ, А и самите ИТ програмисти също са ВИНОВНИ и НОСЯТ отговорност за качество, и измамите на фирмите им.Днес от Мутрата до *** и пульо може да се регистрира като ИТ компания и да върти далавери.

28

ИТ фирмите

преди 3 години

В България ИТ фирми въртят Рапъри и Певици. Както и Хелп Карма с мошеник ИТ програмист, който злоупотребяваше с даренията на хората.

27

Анонимен

преди 3 години

Много се дивотиите, които мутродемократите са поискали при реализацията на този регистър, което само доказва са пореден път, че мутрите нищо не разбират и от информационни системи.

26

Реалист

преди 3 години

До 26Проблемът не е в програмистите. проблемът е в "експертите" на мутрите, които казват на програмистите какво искат от тях. Програмистите просто реализират това, което този, който има възлага работата им каже, че иска.

25

НА БАЛАМИ НИ ПРАВЯТ

преди 3 години

Гледах ИНТЕВРЮ по ТЕЛЕВИЗИЯТ как жената се ОПРАВДАВАШЕ, че ЗА ПОДОБНА СИСТЕМА РЕГИСТЪР било НУЖНО МНОГО ГОДИНИ РАБОТА и ГЪЛТАНЕ НА МИЛИОНИ ПАРИ. ТОВА Е БАНДИТСКА ДЪРЖАВА както и прехваленият СЕНЧЕСТ ИТ БИЗНЕС СЕКТОР на БЪЛГАРИЯ.

24

Списък за смъртници

преди 3 години

Почнаха СМЪРТНИ случаи на ВАКСИНИРАНИ ХОРА.

23

Анонимен

преди 3 години

"Аз само да питам, ваксините на Файзер и Модерна къде отиват? та за нас простосмъртните само на Астра Зенека има"Изнасят ги за пари. Както изнасят тока от АЕЦ Козлодуй, а на нас ни продават скъп ток от ветрогенератори и ТЕЦове.

22

Анонимен

преди 3 години

Вече и телефонистките (съпорт) ги начислиха към ИТ сектора. Та сега и те се водят ИТ специалисти.

21

Анонимен

преди 3 години

Е какво очаквате от комунистическите държавни псевдо-програмисти от Информационно обслужване? На тях трябва да им върнем ламповите компютри с перфокартите, да си щракат на тях. Не стават за нови технологии.

20

Грую

преди 3 години

До 1Ходи си вземи надника за тоя пост.ЕГН и номер на л.к. ли искаш да ти дам?Бях записан за 9:40 в МЦ България. Първо вчера ми казаха, че те си имат техен списък и не знаят нищо за този. После вечерта ми се обадиха, че днес няма да ваксинират (защото нямат ваксини или по-скоро защото имат друг списък) и ме записаха за понеделник (евентуално). В системата все още седя като записан за 11.03 9:40.

19

R.Petkov

преди 3 години

Регистрирах се миналата седмица, като самата регистрация мина изключително лесно. Бях се записал за днес за 9.00, с РНК ваксина в малка квартална болница във Варна.В 9.10 излязох ваксиниран с Пфайзер...Нямам думи! Като за първи ден очаквах опашки, неразбории, чакане.. Всичко мина перфектно - 10 от 10 точки! Супер съм доволен!

18

Anonymous

преди 3 години

До всички, дето смятат, че е лесна работа да го направят: НЕ Е.Самия регистър програмно си работи добре, ок, имаше някакви проблеми с претоварване, *** това са дреболии на фона на повечето такива софтуери. Проблема му е, че няма организация зад него, липсва връзка между данните в регистъра и реално случващото се. Има несъществуващи имунизационни центрове, има сбъркани адреси, има несъответствия в работното време... Иначе регистъра си работи, проблема са калинките, дето го обслужват...

17

1

преди 3 години

Поредната "гражданка Х", за която освен едно име не се знае нищо: има ли я, няма ли я, в коя болница се е "записала", че са й казали, че там не може да се ваксинира, кога и т.н.Такива статии ме убеждават, че в България ЯКО се работи за сензации и с определени други "идеи".В момента записването става с ясното съзнание за коя ваксина тръгва съответния човек. Тези които искат да се ваксинират с друга им казват, когато стане налична, тъй че "фантомът" нещо не е запознат със системата.

16

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 3 години

IT специалист - жена. Смях!Даже няма да чета по-нататък хахахаха

15

Анонимен

преди 3 години

ЦК на ГЕРБ - всичко работи. Номер едно сме в ЕС

14

Анонимен

преди 3 години

Аз само да питам, ваксините на Файзер и Модерна къде отиват? та за нас простосмъртните само на Астра Зенека има

13

Анонимен

преди 3 години

"Хаосът е пълен"Кратко описание на епидемията под вещия контрол на Коцко Здравето...

12

Анонимен

преди 3 години

До МУТРИТЕ НА ВЛАСТИ е дадена на "нашо момче". Не че нещо, ама има много хроа, котио биха го свършили за без пари. Това е едина *** форма, дето праща една заявка към база от данни. Не че нещо, ама е задача за втори-трети семестър.

11

Анонимен

преди 3 години

Този регистър ртрябва да се затвори, защото в момента повече пречи, отколкото помага.Ако искате, обадете се, ще съберем 10-20 доброволеца, ще го напишем за 2-3 седмици... ООО забравих - нема как да мине далаверата тогава, а от честни хора ви е страх, като дявол от тамян.

10

Гарантирано от ГЕРБ

преди 3 години

Тотален хаос във всичко