Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Синът на президента Румен Радев не е задържан от органи на МВР или отвеждан в РПУ.

Oще по темата
Неверни са и твърденията, че събирането по повод на рожден ден е било в столично заведение, както и за отказ на родителите му да го придружат до дома след проверка за самоличност.

Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

Жалко е, че представители на изпълнителната власт стават съпричастни в тиражирането на неистини и, от друга страна, погазват законовите гаранции за закрила на личността на непълнолетни, се посочва в съобщението.

По-рано здравният министър Костадин Ангелов потвърди, че синът на президента Румен Радев - Георги, е бил на купона с още 13 момчета в столицата.

Полицията и Столичната здравна инспекция са направили 16 проверки на обекти, които работят против правилата през почивните дни. Съставени са 2 акта.

При част от проверките се е наложило да се намеси и полиция.

Една от тях е била по сигнал на граждани за струпване на хора и хвърляне на предмети от хостел на булевард "Христо Ботев". На място били установени 14 души, 11 от които непълнолетни.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

966

Анонимен

преди 3 години

До sd, к.992Очевидно министърът е решил да се подмаже на премиера, затвори очи и с уж случайно, но нарочно изпуснатата "реплика" се изяви в ролята на екземпляр, сеещ интриги. Поведение недостойно за лекар, камо ли за медик. В медии му приписаха вина за окепазяването на ген.Тонев и бързата му смърт, както и за други подобни случаи.

965

Мис бикини

преди 3 години

А моето дете расте само в Барселона и дори не знае, кой е баща му.

964

художника

преди 3 години

До Свобода и свободия, не е лицемерие "приятелю". На това се казва Съзнателен живот. Имам пълното право да реша как да постъпя с него, без да преча на останалите. Развиваш ми философски теми, които нямат нищо общо с нормалността. А колкото до правилата - те са написани в конституцията и в наказателния кодекс, задълженията са описани в данъчния кодекс, останалото е моя работа какво ще реша да правя. Сега трогна ли се?

fallback