Снимка: БГНЕС
fallback

БСП провежда срещи с партии и граждански организации за предстоящите избори и гарантиране на прозрачността на вота.

Oще по темата
Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова всички да обединят усилията си, за да се гарантира спокойствието в деня на изборите.

Очаква се участниците в разговорите да подкрепят текст на декларация с обща позиция.

"Да си помагаме във всички секции с обмен на информация, с човешко присъствие, както и да организираме в нощта на изборите, вечерта след приключването, паралелно преброяване", каза Нинова, цитирана от БНР.

Депутатите от БСП внасят днес промени в Изборния кодекс за въвеждане на изчистване на списъците от "мъртви души", провеждане на активна регистрация и видеонаблюдение при отчитане на протоколите в края на изборния ден.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Бунгар

преди 3 години

Какви са тези внушения от Нинова.Хората не трябвало да се страхуват да гласуват. Че ,кой кое е страх да гласува и от какво да го е страх?Подобни внушения нямат нищо общо с действителноста.Манипулацията е много плитка и всички действия на БСП са в насока...Ами загубихме изборите поради това,че не приеха промените/ глупавите предложения/ внесени в Парламента.Лъжата няма умора да манипулира.

28

Ох, писна ми

преди 3 години

Най - големите манипулатори, лъжци, популисти и аферисти, зоват за честност. Нямат срам бе!

27

На кучето в Г..

преди 3 години

БСП се погледна в огледалото и се срещна със себе си.Агентурата пръсната по разни организацийки с по 10 човека бе привикана на спявка.И дружно отново ще бъдат наврени на кучето в Г...!

fallback