29

Бунгар

преди 3 години

Какви са тези внушения от Нинова.Хората не трябвало да се страхуват да гласуват. Че ,кой кое е страх да гласува и от какво да го е страх?Подобни внушения нямат нищо общо с действителноста.Манипулацията е много плитка и всички действия на БСП са в насока...Ами загубихме изборите поради това,че не приеха промените/ глупавите предложения/ внесени в Парламента.Лъжата няма умора да манипулира.

28

Ох, писна ми

преди 3 години

Най - големите манипулатори, лъжци, популисти и аферисти, зоват за честност. Нямат срам бе!

27

На кучето в Г..

преди 3 години

БСП се погледна в огледалото и се срещна със себе си.Агентурата пръсната по разни организацийки с по 10 човека бе привикана на спявка.И дружно отново ще бъдат наврени на кучето в Г...!

26

ПроСоТо

преди 3 години

ще фане ли декиш или не,ПроСоТо си е една обикновена гербомажоретка

25

Анонимен

преди 3 години

Не знам как ще се обедини Нинова със съмишленици ,но като виждам как се ядът живи един друг в партията и ,трябва много да са луди тези които ще я подкрепят, НЕ ЕДИН ПЪТ СМЕ ЛЪГАНИ ОТ ЧЕРВЕНИ ПЪДАРИ И ГЛАДНИ ЧЕРВЕНИ ОВЧАРИ ,А СТИГА МЕРСИ...

24

ПроСоТо

преди 3 години

милото МЕНТЕ "просото",което са напъна по-долу:-""Фигуранта загуби много доверие"....и това таякухоглавка го написа само десет минути след като потвърдих безрезервната си подкрепа за Радев?!?!..колкооткачено требе да е едно същество,което да блъска дивотиите си БЕЗ ИЗОБЩО да се интересува "ще фанат ли те "декиш",или не"?..-отг:.ПРОСТО ГЕРБОМАЖОРЕТКА!

23

избори

преди 3 години

Официално Нинова призна , че посладните президентски избори са НЕ ЧЕСТНИ.

22

4epa

преди 3 години

ТЕХНОИМПЕКСОВА СЪБИРА СЛЕПО И САКАТО СРЕЩУ ГЕРБ- САМО И САМО ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ЗА ДА МОЖЕ ДА ГРАБИ !!!!!!!!!! ОТ КАКТО РАЗБРА 4Е ЩЕ ДОЙДАТ МИЛИАРДИ ОТ ЕВРОПА СЪН НЕ Я ЛОВИ !!!!!!!!!!!! ЩЕ ВЛЕЗЕ СЪЮЗ С ДЯВОЛА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Другари герберасти ,ще се задавите , оставете малко пяна и за Слави !Не че ще му го накривите , де !

20

ПроСоТо

преди 3 години

Фигуранта загуби много доверие.Говори само глупости и той е една от причините за безконтролното разпространяване на вируса.Нинова също.Никой им няма доверие.Хората се отвратиха от техните лъжи.Сега се чудят как да изопачат изборите.

19

ПроСоТо

преди 3 години

До 0гуд!..Дай сега числата от тотото щом си такъв "ясновидец"!..моля!../но само на мен!..-На емайл ",уеишщксдзц?trcon"..Обештавам десят процента за тебека!/

18

0

преди 3 години

Аз и доста мой приятели и колеги гласувахме за Радев - със всички които съм говорил са безкрайно разочаровани от него и няма да го подкрепят нито него нито БСП - Нинова ще претърпи тотално поражение на изборите.

17

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименщо се отнася до отношението ми към Президента Радев,аз съм го декларирал не веднъж,а кажа ли нещо,думата ми на две не става!

16

АСАН

преди 3 години

ДоА БАНКИТЕ..... Анонимен

15

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименама ти наистина имаш некакви ..извратени понятия!!..КЪДЕ ПРОЧЕТЕ,че.."защитавам" Нинова?!..Някъде да видя ,че съм написал "Тя е невинна,всичко е лъжа"?..НЕ!!!!..и ако не беше просто надъхана с/у "писаниците" ми,щеше да забележиш,че попитах:-ЗАЩО Главния "Прокурор" НЕ СМЕЕ ДА СЕ ЗАЕМЕ с Нинова,..АКО НАИСТИНА има някакви престъпления?!..но тъй като си просто един "принтер" на гробарските КЛИШЕТА и лозунги,не можеш да схванеш написаното.....

14

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)

13

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоТи нали само си даваше мнението и не беше за никой бе, пак те хващам да защитаваш червените.Оня ден пак така за продажната кукла на Москва в Президенството, днеска тая крадла!

12

ПроСоТо

преди 3 години

До Въпрос към ***?аз пък имам въпрос към теб,симпатяго:-как така вече 21 /ДВАДЕСЕТ И ЕДНА/ години НИТО "прокуратурата",нито съд,нито дори и МИШКУВАЩИТЕ "агенти на герп" КАТО ТЕБ,не направиха НИЩО,ако ..НАИСТИНА има някаква "*** далавера" с тоя.."техноимпекс"?КАК ТАКА?!..Нима Каскет 1 на Републиката го е страх да подеме некакво разследване?-НЕ!..-Просто тая МАНТРА е толкова изтъркана,че дори и гробарскитесобаки не смеят да я "материализират"...просто КУХИ дивотии блъскате тук

11

ПроСоТо

преди 3 години

Адмирации!..Отдавна е известно:-"Съединението прави силата"!..Трудна ще е борбата с МЕТАСТАЗИТЕ на единадесетгодишното БЕСНЕЕНЕ на герп и лично на неговия "Пръв партиен ръководител"!Много трудна!..Все още немате представа какво е "дереджето" на дър..на Територията ни!..каквото можешедасезасере,Тиквокохунтатагозасра ..-"Правосъдие,ред,ЗАКОННОСТ,образование,здравеопазване,ДЕМОКРАТИЧНОСТ,.."..-ВСИЧКИ тия понятия бяха стъпкани от ПОЖАРНИКАРСКИЯ БОТУШ!с трескавото СЪДЕЙСТВИЕ на ОООТРЕПК

10

Въпрос към Курнелия?

преди 3 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...